30 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Відома дизайнерка Магдич розкрила, чому її вишиванки дорого коштують та чи платять за них зірки
Відома дизайнерка Магдич розкрила, чому її вишиванки дорого коштують та чи платять за них зірки

Відома дизайнерка Магдич розкрила, чому її вишиванки дорого коштують та чи платять за них зірки

Юлія зізналася, чи співпрацює зі знаменитостями.

Українська дизайнерка Юлія Магдич, яка має власний бренд авторських вишиванок, розповіла про прибутки та дружбу з українськими зірками.

Як зізнається дизайнерка в інтерв'ю YouTube-проєкту ТСН "Наодинці", вона вимушена ставити доволі високі ціни на готові вишиванки, оскільки на це витрачається багато сил і креативу великої команди.

"Дуже багато українських дизайнерів створюють дизайн не для бізнесу, а для того, щоб мати місце в суспільстві. Для мене це, в першу чергу, бізнес, тому що у мене велика команда", - пояснила бізнесвумен.

Магдич також зізналася, що з більшістю українських артистів має дружні стосунки, тому любить потішити їх вишиванками у подарунок і з радістю погоджується поспівпрацювати задля створення яскравого образу на подію. Втім, дизайнерка додає, що знаменитості також іноді купують авторський одяг за власні кошти.

"У мене багато з ким з зірок склалися дружні стосунки й тому у нас це на рівні органіки. Наприклад, як у жінки з чоловіком, вона не просить його подарувати квіти, а він сам купує. Він приїде додому, а там стоїть смачний борщ. Навіть не виникає такого питання. Треба когось вдягнути на передачу? Звісно, що я з радістю щось придумаю, якщо на це є час. Переважно часу нема, ми це робимо вночі. Це завжди все "на вчора". Зараз, щоб була необхідність когось просити (прорекламувати одяг - прим. ред.), то її немає. Можливо, новим зіркам у майбутньому я буду казати: "Я хочу вас одягнути". Зірки гарно реагують. Зірки й купують, особливо закордонні", - розповіла Юлія.

Источник материала
Поделиться сюжетом