1 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
19 років потому: як змінилися актори культового серіалу "Як я зустрів вашу маму". Фото тоді й зараз
19 років потому: як змінилися актори культового серіалу "Як я зустрів вашу маму". Фото тоді й зараз

19 років потому: як змінилися актори культового серіалу "Як я зустрів вашу маму". Фото тоді й зараз

Зізнайтеся, як часто ви дивилися серіал "Як я зустрів вашу маму"? Мабуть, одного разу було замало. Бо ж хочеться знову й знову переслуховувати яскраві жарти героїв, згадувати несподівані повороти сюжету й культову фразу Барні "It's going to be legen...wait for it...dairy!".

Для більшості акторів ситком, який тривав 9 сезонів (із 2005 по 2014 рік), став великим стартом у кар'єрі. Пропонуймо дізнатися, як склалися їхні долі після завершення зйомок та як вони виглядають зараз. Про все це – в матеріалі OBOZ.UA.

1. Кобі Смолдерс (42 роки)

Канадська акторка та модель Кобі Смолдерс у серіалі "Як я зустрів вашу маму" зіграла тележурналістку і горду канадку Робін Щербацьки. До цього ситкому вона з'являлася лише в епізодичних ролях. У 2012 році в її кар'єрі стався великий прорив – новоспечену зірку запросили грати Марію Гілл у фільмі "Месники". Відтоді вона знялася ще в кількох кінокартинах всесвіту Marvel, а також у стрічках "Тиха гавань" (2013), "Результати" (2015), "Інтервенція" (2016) і в телесеріалі "Американська історія злочинів".

У 2012 році Кобі справила весілля з американським актором і коміком Тараном Кіллемом. Згодом у них народилося дві доньки – Шейлін і Джаніта.

2. Джош Реднор (49 років)

Американський актор, режисер та сценарист Джош Реднор став відомим завдяки ролі архітектора й безнадійного романтика Теда Мосбі в комедійному серіалі "Як я зустрів вашу маму". Це – один із найуспішніших проєктів зірки. Після завершення зйомок він разом з австралійським музикантом Беном Лі створив інді-гурт Radnor and Lee, й гастролює по всьому світу.

У 2010 році на фестивалі Sundance режисерський дебют Реднора, фільм "Щасливі разом", у жанрі "Драма" отримав приз глядацьких симпатій. З 2016 по 2017 рік актор грав доктора Джедедію Фостер в історичній медичній драмі "Вулиця милосердя", а в 2024-му він з'явився у The Public Theatre у п'єсі Ітамара Мозеса "Союзник".

Як щодо особистого життя Джоша? Він, на відміну від свого персонажа Теда Мосбі, не поспішав із пошуком майбутньої нареченої. Багато років й не замислювався про серйозні стосунки (а тим паче про шлюб). І лише в січні 2024-го, у 49 років, чоловік повів під вінець свою обраницю – психологиню Джордану Джейкобс.

3. Ніл Патрік Гарріс (51 рік)

Американський актор, співак, продюсер, режисер та ілюзіоніст Ніл Патрік Гарріс у серіалі "Як я зустрів вашу маму" зіграв ловеласа Барні Стінсона, який живе за "кодексом братана" і заграє ледь не з кожною зустрічною дівчиною в Нью-Йорку. Цікавий факт: творці ситкому випустили книгу The Playbook, яка частенько допомагала герою Ніла креативно зваблювати красунь.

Після зйомок у серіалі актор продовжив підкорювати Голлівуд. Так, він з'явився у стрічках "Мільйон способів втратити голову" (2014), "Зменшення" (2017), "Матриця: Воскресіння" (2021), а також у серіалах "Американська історія жаху: Шоу виродків", "Лемоні Снікет: 33 нещастя" і "Це гріх".

У 2004 році Ніл почав зустрічатися з актором і шеф-кухарем Девідом Барткою, з яким у 2014-му побрався на скромній церемонії в Італії. Зараз пара виховує двійнят, сина Гідеона та доньку Гарпер, яких народила сурогатна мати.

4. Елісон Ганніґан (50 років)

Американська акторка Елісон Ганніґан ще на старті кар'єри стрімко стала популярною. Спочатку зіграла Віллоу Розенберґ (у серіалі "Баффі – переможниця вампірів"), згодом – флейтистку зі шкільного оркестру Мішель Флаерті (у трьох фільмах "Американський пиріг"), а вже потім – виховательку дитсадка Лілі Олдрін (у серіалі "Як я зустрів вашу маму"). Після завершення зйомок останнього проєкту Елісон рідко з'являється в кіно. Проте із задоволенням озвучує персонажів мультфільмів та веде розважальні телешоу (одне з яких – "Хто обдурить Пена та Теллера").

У 2003 році знаменитість вийшла заміж за американського кіноактора Алексіса Денісофа, з яким познайомилася на зйомках серіалу "Баффі – переможниця вампірів". Тепер вони – батьки двох донечок, Сатьяни Мері Денісоф і Ківи Джейн.

5. Джейсон Сіґел (44 роки)

Американський актор, сценарист і музикант Джейсон Сіґел у "Як я зустрів вашу маму" зіграв Маршалла Еріксена, вірного друга Теда, з яким познайомився під час навчання в Уесліанському університеті. Після виходу ситкому на екрани цей актор став справжнім "королем романтичних комедій" – знявся у десятку подібних стрічок, серед яких "Училка" (2011), "Кохання по-дорослому" (2012), "5 років майже одружені" (2012) і "Секс-відео" (2014). У 2023 році Джейсон отримав роль терапевта Джиммі Лейрда у серіалі Apple TV+ "Правдива терапія" – і за кращу чоловічу роль у комедійному серіалі був номінований на премію Primetime Emmy.

Герой Джейсона у серіалі "Як я зустрів вашу маму" справив весілля з Лілі Олдрін і став батьком трьох дітей. У реальному житті зірка продовжує шукати майбутню дружину... Певний час він зустрічався зі своєю колегою Ліндою Карделліні, пізніше – з акторками Мішель Вільямс і Алексіс Мікстер. Зараз він у романтичних стосунках з акторкою Кайлою Радомскі.

6. Крістін Міліоті (38 років)

Увага, спойлер! В останньому сезоні серіалу "Як я зустрів вашу маму" американська акторка Крістін Міліоті зіграла дружину Теда МосбіТрейсі Макконнелл. Саме ця роль допомогла їй стати всесвітньо відомою. Після закриття проєкту артистка з'явилася у серіалах "Чорне дзеркало" (2017) й "Фарґо" (2015), а також у фільмах "Вовк з Уолл-стріт" (2013) і "Зависнути у Палм-Спрінгс" (2020). У 2023-му вона почала зніматися в ролі лиходійки Софії Фальконе у серіалі DC Comics "Пінгвін" (спін-офф фільму "Бетмен").

Відомо й те, що Крістін – талановита співачка. У 2021 році вона порадувала своїх прихильників піснею 715 Creeks. Що ж до особистого життя – акторка тримає цю інформацію в таємниці.

7. Ліндсі Фонсека (37 років)

Американська кіноакторка Ліндсі Фонсека у серіалі "Як я зустрів вашу маму" зіграла доньку Теда – Пенні Мосбі. Паралельно з цим вона знімалася в серіалах "Звичайні чудеса", "Відчайдушні домогосподарки" та низці фільмів. У 2021 році акторці випала честь зіграти роль Лаури Тернер у серіалі Disney+ "Тернер і Хуч", ремейку однойменного фільму 1989 року.

У жовтні 2016-го Ліндсі вийшла заміж за свого колегу Ноа Біна. Пізніше вони стали батьками двох донечок – Грети й Евелін. Тепер акторка часто відмовляється від зйомок у проєктах, аби проводити якомога більше часу з родиною.

8. Девід Генрі (34 роки)

Американський актор, письменник і режисер Девід Генрі у серіалі "Як я зустрів вашу маму" з'явився в ролі Люка Мосбі – сина Теда й Трейсі. До слова, у 2024 році він в Instagram потішив своїх фанатів фотографією, де возз'єднався зі своїм екранним татом. "Знайшов свого батька. Нарешті", – написав він.

У 2007 році Генрі в оригінальному серіалі Disney Channel "Чаклуни з Вейверлі" отримав роль Джастіна Руссо. Пізніше, у 2014-му, зіграв головного героя у фільмі "1000 до 1: Історія Корі Вайсмана", а також низку другорядних персонажів у маловідомих стрічках. Ще з важливого – восени 2024 року запланований вихід фільму "Рейган", де знаменитість зіграє Рональда Рейгана у підлітковому віці (майбутнього президента США).

Вільний від роботи час Девід присвячує своїй сім'ї: дружині Марії Кехілл, з якою справив весілля у 2017 році, та дітям. У подружжя є дві доньки Пія і Джемма та син Джеймс.

Раніше OBOZ.UA писав про те, як змінилася зовнішність Меріл Стріп, Енн Гетевей та інших акторів із фільму "Диявол носить Prada".

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом