30 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Більшість роками робило помилку: жінка показала, як правильно клеїти пластир
Більшість роками робило помилку: жінка показала, як правильно клеїти пластир

Більшість роками робило помилку: жінка показала, як правильно клеїти пластир

Легко порізати палець час від часу, але не так легко носити пластир. Жінка поділилась "найкращим" способом накладання пластиру, щоб він не злазив.

Нам усім доводиться час від часу користуватисяпластиром. Від порізів папером до нещасних випадків на кухні - легко поранити палець об щось гостре, коли цього найменше очікуєш. Але іноді накласти пластир, щоб заклеїти рану, буває непросто, повідомляє Express.

Це пов'язано з тим, що він не завжди підходить або може легко відклеїтися, якщо не приклеїти його належним чином. Але прикрі проблеми з пластиром насправді можуть бути пов'язані з тим, як ви його накладаєте.

Мало хто знає, що, можливо, деякі люди роками накладали пластир неправильно, адже існує простий метод, який гарантує, що він буде ідеально триматися і не відклеюватися.

Рейчел Маделл привернула увагу людей до розумного лайфхаку в TikTok, і він підірвав їхній розум. Цей трюк повністю змінює правила гри.

У кліпі Рейчел бере звичайний пластир і розрізає його ножицями з обох боків. Вона просто робить два надрізи до середини гіпсу, намагаючись не зачепити білу, пористу частину.

Потім вона знімає паперове покриття і накладає його на палець, але не обертає його навколо. Замість цього вона використовує нарізані шматочки, щоб створити на пальці хрест, і це працює як сон.

Дивіться відео про те, як заклеїти пластир, щоб не злазив:

Крім того, що пластир міцно тримається на місці, Рейчел також вдається досягти більшого покриття. Ніяких надлишків пластиру, що стирчать зверху, як це часто трапляється, коли ви накладаєте його поспіхом.

Що потрібно знати про Express.co.uk

Express.co.uk - британський таблоїд, який є цифровим підрозділом Daily Express і Sunday Express - одного з найвідоміших і надійних британських новинних брендів.

З 1900 року Express надає мільйонам читачів інформоване висвітлення найважливіших світових подій як у друкованому вигляді, так і в режимі онлайн.

Як кажуть у виданні, вони щодня намагаються надати читачам найкращу журналістику, інформувати та розважати.

Вам також може бути цікаво:

Источник материала
Поделиться сюжетом