Чим можна замінити тональний крем: альтернативи для літнього макіяжу
Чим можна замінити тональний крем: альтернативи для літнього макіяжу

Чим можна замінити тональний крем: альтернативи для літнього макіяжу

Літо не лише створює атмосферу відпочинку та безтурботності, а й кидає виклик макіяжу. Високі температури та підвищена вологість можуть спотворити зовнішній вигляд, особливо якщо ви звикли наносити тональний крем.

В спеку щільне покриття може спровокувати надмірне потовиділення, жирний блиск та навіть появу висипань. Тому A Relaxed Gal поділилися альтернативами, які забезпечать рівний тон шкіри без відчуття важкості.

Легкі формули та багатофункціональні продукти стають справжнім порятунком у літню спеку. Крім того, альтернативи тональному крему часто містять додаткові корисні компоненти, які зволожують, захищають та живлять шкіру, забезпечуючи її здоровий вигляд.

Легка основа

Тональні основи з легким покриттям забезпечують мінімальне перекриття недоліків шкіри та не створюють ефект маски. З ними ваше обличчя матиме легкий, гарний та натуральний вигляд. Крім того, в багатьох подібних продуктах є SPF, що дуже чудово для здоров’я шкіри.

Зволожувальний крем з відтінком

Багато жінок вважають, що тонований зволожувальний крем та легкий майже прозорий тональний крем – це одне і т саме. Однак це не так, адже легкий тональний засіб повинен в першу чергу перекрити недоліки, а зволожувальний крем – зволожити шкіру.

Тонований зволожувальний крем має трохи пігменту, який може вирівняти відтінок обличчя. Використовуючи цей засіб, ви будете мати більш свіжий та натуральний вигляд, однак він не перекриє темні пігментні плями або яскраві почервоніння.

BB і CC креми

CC розшифровується як "color correction" або "корекція кольору". Такий крем допомагає вирівняти відтінки шкіри, та приховати темні та червоні плями і вкраплення. CC креми також забезпечують певний захист від сонця та зволожує.

BB розшифровується як "blemish balm" або "бальзам від плям". Такі креми, як правило, трохи важчі, ніж CC та тоновані зволожувальні засоби і забезпечують більш щільне покриття. Тому ви будете мати бездоганний вигляд, але почуватиметесь краще, ніж при нанесенні звичайного тонального крему.

Раніше OBOZ.UA розповідав про те, як підтягнути обличчя за допомогою рум’ян.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Источник материала
Поделиться сюжетом