Гігантська воронка поглинула частину футбольного поля, на якому часто грають діти
Гігантська воронка поглинула частину футбольного поля, на якому часто грають діти

Гігантська воронка поглинула частину футбольного поля, на якому часто грають діти

Величезна воронка утворилася внаслідок обвалу в шахтах під футбольними полями.

Гігантська вирва поглинула частину футбольного поля і великий освітлювальний стовп у громадському парку Гордона Ф. Мура, розташованому в Олтоні, (штат Іллінойс, США). На цьому газоні часто грають місцеві дитячі футбольні команди. Про це пише USA Today.

На відео, записаному службою безпеки Alton Parks & Recreation, показано як прямо по центру футбольного комплексу з'являється величезна воронка.

"На поверхні все сталося одразу. Усе попливло. Один із наших ліхтарів знаходився прямо в центрі діри, і все зникло", — розповів Майкл Гейнс, директор Alton Parks & Recreation.

За словами чиновників, воронка утворилася внаслідок обвалу в шахтах, розташованих приблизно за 150 футів (трохи більше ніж 45 метрів) під полями три й чотири.

Воронка утворилася просто посеред футбольного комплексу
Фото: CBC News

Компанія New Frontier Materials, що управляє копальнями, повідомила, що пізніше в середу, 26 червня, до парку було направлено інженерів для оцінки збитків.

"Постраждала територія була оточена і залишиться закритою в найближчому майбутньому, поки інспектори та експерти обстежать шахту і проведуть ремонтні роботи", — повідомив представник компанії.

За словами Гейнса, внаслідок провалу, ширина якого становить близько 100 футів (30 метрів), а глибина — 30 футів (9,1 метра), ніхто не постраждав.

Футбольні поля зі штучним покриттям, які були встановлені в рамках проєкту вартістю 1,2 мільйона доларів у 2018 році, залишаться закритими в найближчому майбутньому.

Раніше Фокус повідомляв, що із дзеркальним містом посеред пустелі виникли нові проблеми. Грандіозний проєкт може знову зрости в ціні й коштувати до 1,5 трильйона фунтів стерлінгів.

Також стало відомо, що жителі села, яким володіє сім'я аристократів,змушені фарбувати двері в один колір. Жорсткі правила дотримуються для того, щоб зберегти історичний характер селища. На відміну від переважної більшості поселень, у селі немає ні закусочних, ні неонових вивісок магазинів.

Источник материала
Поделиться сюжетом