1 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Гороскоп на липень 2024: Леви отримають другий шанс і хороші гроші
Гороскоп на липень 2024: Леви отримають другий шанс і хороші гроші

Гороскоп на липень 2024: Леви отримають другий шанс і хороші гроші

У фінансовій сфері будуть зміни, і всі вони будуть на краще, свідчить гороскоп на місяць.

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на липень 2024 року для Левів.

Якщо вам цікаві астрологічні прогнози для інших знаків зодіаку, читайте матеріали:

Як розповіла астролог на своєму Youtube-каналі, 1 липня Нептун розвертається в ретроградний рух до 7 грудня. У Левів ця планета перебуває в секторі фінансів.

"Нептун заохочує візуалізацію, виконання мрії, коли ви йдете за тим, чого ви хочете і чого ваша душа бажає. Нептун принесе Левам більше грошей, тому не бійтеся йти в бік своєї мрії", - порадила астрологиня.

До 7 грудня планета даватиме Левам другий шанс. Ви будете зайняті підготовкою якогось проєкту, який потім принесе прибуток. Вам повернуть борг або ваші інвестиції. Також це може бути оформлення й очікування спадщини.

У фінансовій сфері готуйтеся до змін, і всі вони будуть на краще. Ви можете отримати повернення грошей за податками або страховкою, оформлятимете державну субсидію, отримаєте грант на навчання.

3 липня Меркурій входить у знак Левів до 26 липня. У цей період у вас буде більше комунікації, спілкування телефоном, відбудуться знайомства.

Молодик 5 липня дасть Левам новий приплив енергії.

"Із цим новим потоком енергії ви захочете очиститися, позбутися чогось. Дуже здорово віддавати непотрібні речі, викидати щось, готувати місце для нової енергії, розбиратися та закінчувати старі справи", - свідчить гороскоп на місяць.

Також у липні буде гарною ідеєю взяти аскезу - сісти на дієту, відмовитися від кави або цукру, зайнятися спортом.

12 липня Венера також увійде в знак Лева. Якщо ви хочете зробити уколи краси, пластичні операції, то краще планувати це в липні, оскільки в серпні Меркурій буде ретроградним.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

21 липня - повня у секторі, який пов'язаний із роботою, зобов'язаннями, розв'язанням проблем і здоров'ям.

"Буде завершення якоїсь історії, яка могла початися в червні або яку ви могли вирішувати в червні почати. Можливо, ви закінчуєте якийсь проєкт, завершуєте якісь свої обов'язки, зобов'язання або написали заяву про звільнення місяць тому, а 21 липня ви звільнитеся", - розповіла астрологиня.

Також у повню ви можете отримати направлення від лікаря пройти якісь тести, здати аналізи, УЗД. Якщо у вас була операція, липень стане місяцем оздоровлення.

Докладний гороскоп для Левів дивіться у відео-прогнозі Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Источник материала
Поделиться сюжетом