1 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Гороскоп на липень 2024: на Раків чекає карколомна новина, прибуток і подарунок
Гороскоп на липень 2024: на Раків чекає карколомна новина, прибуток і подарунок

Гороскоп на липень 2024: на Раків чекає карколомна новина, прибуток і подарунок

Липневий молодик пройде у знаку Рака і на деяких представників цього знака впливатиме протягом року.

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на липень 2024 року для Раків.

Якщо вам цікаві астрологічні прогнози для інших знаків зодіаку, читайте матеріали:

1-2 липня Нептун зупиняється в дев'ятому домі гороскопа і розвертається у зворотний рух. Нептун буде ретроградним до 7 грудня. Ця планета відповідає за творчість, мрії та візуалізацію. Також це планета публічності, реклами, популярності.

"Нептун - далека планета. Усі близькі планети впливають на наше повсякденне життя. А Нептун - це далека планета, це щось вище за буденність. Оскільки планета розгортається в ретроградний рух, Раки можуть повернутися в якусь країну, в якій були колись. Можуть з'явитися друзі іншої національності, яких ви колись знали і спілкування з ними обірвалося", - сказала Перл на своєму Youtube-каналі.

Раки можуть почати пошук себе, з'явиться бажання побути на самоті й зануритися в себе.

"Це не означає, що ви не будете спілкуватися ні з ким, але, можливо, відбудеться поїздка в якісь місця сили, монастирі", - додала астролог.

Нептун може давати період очікування до грудня місяця. І лише коли планета розвернеться, буде прогрес у справах.

3 липня Меркурій - планета звісток, ідей, комунікацій - входить у дім грошей. Ви платитимете за якусь інформацію або за навчання, курси. Буде новина, пов'язана з вашою роботою, клієнтами, джерелом доходу.

5 липня - молодик у знаку Рака.

"Молодик - це щось нове. Ви щось починаєте - нові стосунки, знайомства, новий контракт на роботу або підписання якогось договору. Це дуже нова енергія, новий імпульс, коли ви можете від чогось відштовхнутися або у вас буде новий намір на життя чи на стосунки", - свідчить гороскоп на липень.

Сильніше за інших цей молодик відчують Раки, які народилися з 1 по 9 липня. У вас з'явиться новий план, поштовх у житті, нова ідея або обставини.

Якщо ви народилися 4, 5 або 6 липня, то цей молодик впливатиме на вас усі 12 місяців - до наступного дня народження.

"Обов'язково або нова людина прийде у ваше життя, або буде карколомна новина, нове місце проживання або нова робота", - прогнозує астролог.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

12 липня Раки отримають прибуток, дохід, подарунок. Хтось оцінить вас із позитивного боку, чекайте на приз, грамоту, комплімент.

12 і 13 липня - дуже хороші фінансові дні, коли ви можете отримати або оформити субсидії чи спадщину, отримати гроші за страховкою. Хтось вкладеться у вас або ваш бізнес.

21 липня - повня у вашому сьомому домі стосунків.

"Уже був такий повний Місяць у червні в секторі стосунків, і зараз знову повторюється. Ця сама сфера, така сама повня, ця сама тема, яка, можливо, розпочалася в червні й закінчиться в районі 21 липня. Можливо, ви щось дізналися і ухвалите рішення лише у повню", - припустила Анжела Перл.

За її словами, в липні буде завершення, кульмінація, ухвалення рішення. Це може бути як весілля, так і отримання розлучення. Або це може бути новина, що стосується вашого партнера або роботи. Наприклад, ви подали заяву в червні, а в липні ви відпрацюєте місяць і звільнитеся.

Докладний гороскоп для Раків дивіться у відео-прогнозі Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Источник материала
Поделиться сюжетом