1 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Манчестер Юнайтед розглядає можливість підписання де Лігта
Манчестер Юнайтед розглядає можливість підписання де Лігта

Манчестер Юнайтед розглядає можливість підписання де Лігта

Центральний захисник Баварії Маттейс де Лігт опинився в сфері інтересів Манчестер Юнайтед, передає видання The Athletic.

Манкуніанці посилюють свої зусилля зміцнити захисну ланку і 24-річний нідерландець вважається одним із головних кандидатів на перехід до клубу. Переговори між Баварією і МЮ ще не відбулися, а впевненості в тому, що цей трансфер відбудеться, наразі немає, проте де Лігт став конкретною ціллю для "Червоних Дияволів".

Захисник перебуває на радарі Манчестер Юнайтед ще з часів, коли він виступав за Аякс. Головний тренер манкуніанців Ерік тен Гаг працював із Маттейсом в Амстердамі та був би радий возз'єднанню.

У сезоні-2023/24 гравець узяв участь у 30 матчах мюнхенців у всіх турнірах, відзначившись 2 голами та асистом.

Контракт де Лігта з Баварією розраховано до кінця червня 2027 року. Потенційна вартість цього трансферу, ймовірніше за все, буде більш реалістичною, ніж, наприклад, переходу Джаррада Брентвейта.

МЮ зробив пропозицію щодо центрбека Евертона в розмірі 35 мільйонів фунтів стерлінгів + 8 млн в якості бонусів. Повідомляється, що "іриски" ще не відхилили її, незважаючи на своє небажання відпускати 22-річного англійця менш ніж за приблизно 70 млн.

Источник материала
Поделиться сюжетом