1 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Москва горітиме": провідниця у вищі виміри передбачила моторошні події в РФ
"Москва горітиме": провідниця у вищі виміри передбачила моторошні події в РФ

"Москва горітиме": провідниця у вищі виміри передбачила моторошні події в РФ

Росіян наздожене карма.

ВійнаРосії проти України триватиме. Проте  вже скоро ситуація на фронті зміниться, а в Росії горітиме та вибухатиме.

Про це дивіться в ексклюзивіTСН.ua.

Провідниця у вищі виміри світла та любові Айа зазначила, що найближчим часом на фронті ситуація зміниться.  Вона переконана, що з часом українські захисники підуть у наступ та отримають суттєві просування на декількох напрямках.

"Я бачу, що прориватимуться наші війська і навіть звільнятимуть якісь невеличкі населені пункти. Деякі напрямки будуть тяжкі, але на більшості буде прорив. З'явиться якась сила, переможна сила", - сказала вона.

Айа також передбачила катастрофи у Росії. Вона наголосила, що Москва горітиме через ядерні вибухи.

"Кремль та Москву я не раз бачила, що там будуть серйозні катаклізми і буде горіти все. Я бачу ядерні вибухи. От не знаю. Бачу. Епіцентр всього зла - це Москва. Це - центр демонічної енергії. Там я бачу дві бомби. Я це бачу і все, як провідник, не бажаю цього нікому. Там буде дуже серйозна катастрофа. Врятуються люди, які ближче до Сибіру, Уралу", - додала вона.

Раніше мольфар назвав, які області в найближчі місяці можуть опинитися під щільним вогнем Росії.

На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: "ЯДЕРНІ ВИБУХИ! КРЕМЛЬ І МОСКВА ГОРІТИМУТЬ!" Три події ознаменують кінець війни! Потужний прогноз!

Астрологія, тарологія, нумерологія, ворожіння, віщування, мольфарство, екстрасенсорика — не є науками і передбачення не завжди справджуються на 100%. Інформація досить часто має розважальний характер, тому сприймати її потрібно не серйозно, а лише як імовірність подій, творцем яких може стати кожна людина, якщо матиме сили духу та натхнення змінити своє життя на краще.

Источник материала
Поделиться сюжетом