1 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Судитимуть жителя Одеського району, який незаконно позбавив волі та спричинив тілесні ушкодження своєму тестю
Судитимуть жителя Одеського району, який незаконно позбавив волі та спричинив тілесні ушкодження своєму тестю

Судитимуть жителя Одеського району, який незаконно позбавив волі та спричинив тілесні ушкодження своєму тестю

За скоєне правопорушнику загрожує до пʼяти років позбавлення волі.

Сам потерпілий з міста Біляївка повідомив у поліцію про злочин, вчинений відносно нього його зятем.

В ході слідства поліцейські встановили, що 29-річний чоловік вирішив вступитися за тещу, яка нібито потерпала від агресивної поведінки свого чоловіка. Жінка не заявляла в поліцію про домашнє насильство, а попросила поговорити зі своїм кривдником зятя. Він приїхав додому до батьків дружини і почав сваритися з тестем, вдарив його палицею по голові, після чого заштовхав до свого автомобіля та відвіз у поле. Там зловмисник ще раз вдарив потерпілого по голові пристроєм для стрільби гумовими кулями, тричі вистрілив у нього і поїхав геть, викинувши зброю у річку.

Оперативники розшукали зловмисника за місцем мешкання в Біляївці. У скоєному він зізнався.

Згідно із висновком судово-медичної експертизи, потерпілому були спричинені тілесні ушкодження у вигляді, зокрема, забитої рани завушної ділянки голови та кульових дотичних і сліпих поранень гомілки, плеча й руки, що спричинили останньому легкі тілесні ушкодження та короткочасний розлад здоров’я.

«Зібравши достатньо доказів, ми під процесуальним керівництвом Біляївської окружної прокуратури висунули фігуранту обвинувачення за ч. 2 ст. 125 Кримінального кодексу України – в умисному легкому тілесному ушкодженні, що спричинило короткочасний розлад здоров’я, та ч. 2 ст. 146 цього ж кодексу – в незаконному позбавлені волі із застосуванням зброї. За ці злочини чоловіку загрожує до пʼяти років позбавлення волі. Досудове розслідування завершено. Обвинувальний акт скеровано до суду», – повідомила слідча Одеського районного управління поліції № 2 Дарʼя Левченко.

Закликаємо громадян врегульовувати сімейні непорозуміння мирним шляхом, у законний спосіб, а про домашнє насильство повідомляти в поліцію.

Одеське районне управління поліції № 2

Tweet
Источник материала
Поделиться сюжетом