Трамп сказав, за якої умови Росія, Китай та КНДР не будуть ворогами США
Трамп сказав, за якої умови Росія, Китай та КНДР не будуть ворогами США

Трамп сказав, за якої умови Росія, Китай та КНДР не будуть ворогами США

Кандидат у президенти США Дональд Трамп визнав, що Росія, Китай та КНДР зараз є зовнішніми ворогами Сполучених Штатів. Водночас він заявив, що ці держави перестануть ними бути за "розумного президента" США.

Про це Трамп сказав, виступаючи перед своїми прихильниками в Чесапіку, штат Вірджинія. Його виступ транслював канал Right Side Broadcasting Network.

"Заради справедливості треба сказати, що у нас є зовнішні вороги – Китай, Росія, Північна Корея. Але вони не будуть ворогами, якщо у вас є розумний президент. Якщо у вас розумний президент, вони не вороги", – заявив політик.

Трамп також упевнено сказав, що за його адміністрації США користувалися повагою інших країн і не мали жодних проблем.

Зараз же, за його словами, найгірші вороги Штатів перебувають не за межами, а всередині країни.

Джо Байден після дебатів визнав, що він невдало виступив під час суперечки із Дональдом Трампом. При цьому політик впевнений, що він все ж зможе отримати перемогу на президентських виборах у листопаді цього року.

Як повідомляв OBOZ.UA:

– Президент США Джо Байден та колишній лідер Дональд Трамп зустрілися в першому раунді передвиборчих дебатів. Під час них політики обмінялися взаємними звинуваченнями, висловилися про стан економіки країни, зачепили тему абортів, ситуації на кордоні, виведення військ із Афганістану та війни в Україні та Ізраїлі.

– Зокрема, Трамп закинув Байдену провину у початку повномасштабної агресії РФ проти України. "Якби в нас був справжній президент, Путін ніколи б не вторгнувся в Україну", – заявив Трамп, який Байдена, вочевидь, "справжнім президентом" не вважає.

– У виступах домінували хиткі та невпевнені дії демократа Байдена й меншою мірою брехня республіканця Трампа. Ми розповіли, хто "переміг" на дебатах в Атланті та чи змінить це розклад сил на виборах президента США.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом