1 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Це лотерея, – Jerry Heil та alyona alyona зізналися, яке місце хотіли зайняти на Євробаченні
Це лотерея, – Jerry Heil та alyona alyona зізналися, яке місце хотіли зайняти на Євробаченні

Це лотерея, – Jerry Heil та alyona alyona зізналися, яке місце хотіли зайняти на Євробаченні

На пресконференції напередодні свого київського концерту Jerry Heil та alyona alyona відповіли на запитання журналістів, пише Show 24. Одне з них стосувалось того, яке місце хотіли б зайняти співачки на Євробаченні-2024.

Реперка alyona alyona зізналась, що розуміла, що в дуеті з колегою вона може отримати призове місце. Але загалом для неї це була невідомість.

Насправді це ж лотерея. Це ситуація в країні, ситуація у світі. Ви бачили, яке це Євробачення взагалі було непередбачуване. З дискваліфікацією Нідерландів,
– пригадала артистка.

Jerry Heil натомість зізналась, що очікувала на друге місце. На її думку, вони отримали занадто багато нулів від інших країн. Все тому, що Україні не хотіли дозволити отримати перше місце.

"Я думала, що друге. На перше ми не розраховуємо, бо політична ситуація. Мені здається, що нам так намагались зробити, щоб ми не потрапили на перше, і стільки нулів поставили, що перестаралися трошечки. Але мені подобається трійка", – висловилась Jerry Heil.

Jerry Heil та alyona alyona про місце на Євробаченні: відео 24 Каналу

Jerry Heil та alyona alyona на Євробаченні-2024

  • Представниці України на музичному конкурсі встановили на Євробаченні приголомшливий рекорд. Адже вже 18 раз конкурсанти від нашої країни пройшли до гранд-фіналу: Україна єдина має подібний успіх.
  • У фіналі Євробачення-2024 Jerry Heil та alyona alyona здобули 3 місце, отримавши 453 бали – це 146 балів від журі та ще 307 балів від глядачів. Таким чином представниці України зруйнували стереотип про те, що 2 порядковий номер на конкурсі – це "смертельне місце".
  • Окрім того, пісня alyona alyona та Jerry Heil – Teresa & Maria, яку вони створили для Євробачення, потрапила у світовий чарт iTunes Worldwide та посіла 23 сходинк
Источник материала
Поделиться сюжетом