1 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Українська дизайнерка розповіла, коли в Росію буде доставка вишиванок
Українська дизайнерка розповіла, коли в Росію буде доставка вишиванок

Українська дизайнерка розповіла, коли в Росію буде доставка вишиванок

Юлія Магдич розповіла про те, як росіяни просять продати їм одяг.

Українська дизайнерка Юлія Магдич розповіла про те, як клієнти з терористичної Росії намагаються замовити у неї вишиванки.

Як розповіла вона в інтерв'ю YouTube-проекту ТСН "Наодинці", її брендом час від часу цікавляться громадяни РФ, Білорусії та люди з окупованих територій України. Вони навіть запитують, чи є доставка товару в їхні регіони.

Сама дизайнерка каже, що у відповідь на подібні запити наголошує, що в Україні триває повномасштабна війна, розв'язана Росією. І додає, що ніколи не збиралася відкривати свій бізнес у РФ.

"Важко уявити, що в РФ буде надпопит на вишиванки. Нам періодично пишуть - щоб ви розуміли - з Росії, Білорусі... Дівчина нещодавно писала з Криму, чи є туди доставка. Я кажу, що так, але коли там відкриється "пошта", до того - ні", - каже Магдич.

Хто такий Андре Тан

Андре Тан - український модельєр. Справжнє ім'я Андрій Миколайович Тищенко. Тан - абревіатура прізвища, імені та по батькові.

Народився в Харківській області. Закінчив Харківський коледж текстилю та дизайну, а також Київський національний університет технологій та дизайну. Пізніше пройшов навчання на фабриці Hugo Boss у Німеччині та в St. Martins college of Art у Британії, пише Вікіпедія.

Завдяки своїй діяльності Андре Тан був занесений до Книги рекордів України як наймолодший дизайнер країни.

У лютому 2018 року став першим дизайнером в Україні, який створив колекцію одягу для дівчат розміру Plus-Size.

Одружений з Аліною Харечко. Є донька Софія.

Новини шоу-бізнесу в Україні та в світі:

Нагадаємо, раніше український дизайнерАндре Тан назвав головні модні тренди літа 2024 року.

Раніше такожМеган Маркл викликала онлайн-дебати після того, як під час своєї нещодавньої поїздки до Нігерії одягла дизайнерську сукню з іронічною назвою "Віндзор".

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны