1 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Втрат немає": на Запоріжжі ліквідовано окупанта, що брав участь у захопленні Криму
"Втрат немає": на Запоріжжі ліквідовано окупанта, що брав участь у захопленні Криму

"Втрат немає": на Запоріжжі ліквідовано окупанта, що брав участь у захопленні Криму

Українські воїни ліквідували чергового російського окупанта, котрий прийшов до України зі зброєю в руках. Магомед Аліскандеров брав участь у захопленні Криму у 2014 році, пізніше воював проти сирійського народу.

"Нагорода" наздогнала "ветерана бойових дій" на українському Запоріжжі наприкінці минулого року. На опублікований через кілька місяців після того некролог звернув увагу блогер Necro Mancer.

Магомед Аліскандеров із Волгоградської області виявився окупантом зі стажем. Свою "кар'єру" розпочав зі строкової служби у 247 гвардійському десантно-штурмовому Кавказькому козацькому полку ЗС РФ у 2009 році. Порядки у російській армії Аліскандерову настільки сподобалися, що він залишився служити за контрактом.

"З 2012 року є ветераном бойових дій. Неодноразово брав участь у бойових діях, у складі 247 гв. ДШП", – зазначають росіяни у некролозі.

За роки, що минули, Аліскандеров встиг наробити чимало лиха. У 2012 році він брав участь у так званій "контртерористичній операції", яку Росія влаштувала у Дагестані.

У 2014-му окупант, який народився вже після проголошення РФ незалежності і чомусь вирішив, що Крим має належати йому, взяв участь у захопленні українського півострова. Цю сторінку у біографії загарбника автори некролога сором'язливо назвали "захистом кордонів Криму – кримською весною".

2020-го Аліскандеров вирушив вбивати вже сирійців, що робив, судячи з некрологу, протягом тривалого часу.

Кульмінацією в біографії окупанта стала "активна участь у СВО на території України": до нашої країни зі зброєю в руках він прийшов ще в 2022 році.

Таке завзяте прагнення сіяти смерть і розруху не залишилося непоміченим російською владою: за численні воєнні злочини окупанту вручили два ордени мужності  (один він, щоправда, отримав уже після "денацифікації"), медалі "за відвагу", "за військову звитягу" та Суворова .

Зрештою свого "героя" знайшла і справжня "нагорода": 1 листопада 2023 року його було знищено на Запоріжжі.

Нагадаємо, раніше у червні стало відомо, що на війні в Україні було ліквідовано російського ексдепутата від партії Путіна. Колишнього завсідника держдуми Володимира Дмитрієва спочатку підстрелили на фронті українські захисники, а потім його наздогнав наш дрон.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом