DJ KOROLOVA: фото гарячої українки, котра запалює на музичних фестивалях
DJ KOROLOVA: фото гарячої українки, котра запалює на музичних фестивалях

DJ KOROLOVA: фото гарячої українки, котра запалює на музичних фестивалях

У рубриці #Хтивий_понеділок на Gentelman 24 ми розповімо про DJ KOROLOVA. Вона виступатиме 6 липня на Atlas United Intro. Поки ви берете квиточки на її виступ, ми трохи розповімо про красуню та поділимось її гарячими фото.

DJ KOROLOVA стала світовою знаменитістю

Уже за кілька днів ми зможемо побачити DJ KOROLOVA в Україні. За час нашої розлуки вона вже встигла кардинально змінити свою кар'єру. Тепер Ольга справжня світова знаменитість.

Виступила перед 40 тисячами глядачів: дивіться відео

DJ KOROLOVA полюбилась мільйонам фанатів по всьому світу. Вона дозволяє прихильникам мелодичного хаусу та техно насолоджуватися найкращою музикою. Їй вдалось за рік зіграти понад 100 концертів у 30 країнах світу. На відео, які вона викладає, можна побачити, що публіка буквально шаленіє від неї. А ще часто майорять українські прапори.

Гарячі фото DJ KOROLOVA

DJ KOROLOVA не лише надзвичайно талановита та крута артистка. Вона ще й фантастично приваблива. І це також високо оцінили користувачі мережі. Та й сама красуня регулярно ділиться спокусливими кадрами, які дозволяють помилуватися нею.

Спокусливе фото з відпочинку на морі / Фото з інстаграму DJ KOROLOVA

Красуня хизується бездоганними ніжками / Фото з інстаграму DJ KOROLOVA

Спокуслива зйомка на фоні Ейфелевої вежі / фото з інстаграму DJ KOROLOVA

DJ KOROLOVA любить відпочивати у Мексиці / фото з інстаграму DJ KOROLOVA

Миле фото у купальнику під час відпочинку / Фото з інстаграму DJ KOROLOVA

DJ KOROLOVA однозначно заслуговує на те, щоб ви почали стежити за її творчістю. Підпишіться на неї в інстаграмі або на ютубі, слухайте її сети та пишайтесь тим, що вона – українка!

Источник материала
Поделиться сюжетом