Для тих, хто прагне керувати: 3 захопливі фільми про лідерство
Для тих, хто прагне керувати: 3 захопливі фільми про лідерство

Для тих, хто прагне керувати: 3 захопливі фільми про лідерство

Кіно 24 зібрав кілька фільмів, що демонструють різні стилі керівництва, шлях до успіху та важливість єднання команди. Ці фільми показують, як справжні лідери приймають виклики та змінюють світ навколо себе.

"Вовк з Волл-стріт"

Головний герой фільму Джордан Белфорт стає брокером в інвестиційному банку. Після обвалу індексу Доу-Джонса Джордан вирішує влаштуватись у невеликий заклад, що займається акціями. Харизма Белфорта, його вміння спілкуватися з клієнтами приводять до успіху. Джордан наймає кількох друзів та створює власну компанію.

"Вовк з Волл-стріт": дивіться трейлер онлайн

"Залізна леді"

Британський біографічний фільм розповідає історію першої жінки прем'єр-міністра в історії Сполученого Королівства. Стрічка зосереджена на тому, як зростав політичний успіх Маргарет Тетчер, її спроби врятувати свою кар'єру напередодні Фолклендської війни.

"Залізна леді": дивіться трейлер онлайн

Цікаво, що фільм знімали ще за життя Тетчер – їй він абсолютно не сподобався.

"Лінкольн"

Фільм Стівена Спілберга про життя американського президента переносить у події 1865 року. Тоді Авраам Лінкольн робив все для того, щоб ухвалити Тринадцяту поправку до Конституції США – вона мала заборонити рабство і примусову працю.

"Лінкольн": дивіться трейлер онлайн

Стрічка показує, як лідерство, відданість своїм цінностям і витримка здатні змінити хід історії.

Теги по теме
Кино
Источник материала
Поделиться сюжетом