Як змінилися актори серіалу "І будуть люди": Темляк пішов у ЗСУ, а Дзядек навчає англійської. Фото тоді і зараз
Як змінилися актори серіалу "І будуть люди": Темляк пішов у ЗСУ, а Дзядек навчає англійської. Фото тоді і зараз

Як змінилися актори серіалу "І будуть люди": Темляк пішов у ЗСУ, а Дзядек навчає англійської. Фото тоді і зараз

Український серіал "І будуть люди", який транслювали в 2020 році на каналі СТБ, став одним із найпопулярніших вітчизняних багатосерійних телепродуктів. Актуальність піднятих там тем та колорит картини припав до душі українцям, а талановита гра акторів дозволила глядачам пережити драматичні історії разом з героями.

Хоч серіал вийшов у світ не так давно, актори, які в ньому зіграли, встигли змінитися і навіть відкласти карʼєру на деякий час. OBOZ.UA розповість про них детальніше та покаже фото.

Остап Дзядек

Роль Оксена Івасюти дісталася на той час 29-річному перспективному актору, який почав карʼєру в кіно ще в 2014 році. Остання його роль була в фільмі "Будинок "Слово". Нескінчений роман". В профілі артист вчить підписників дикції та англійської мови.

Олена Борозенець

Героїню серіалу Тетяну Світличну зіграла українська акторка кіно та дубляжу Олена Борозенець, яку також можна побачити в серіалі "Перевізниця". Окрім телепроєктів вона часто знімається в фотосесіях.

Віктор Жданов

Роль Свирида Івасюти виконав дворазовий володар кінопремії "Золота дзиґа" Віктор Жданов, котрий зіграв також у "Кріпосній", "Мирному-21" та інших фільмах. Основне його місце роботи – Національний академічний драматичний театр імені Івана Франка.

Костянтин Темляк

Героя Олега Мирославського втілив нині боєць 92-ї окремої штурмової бригади, який сміливо став на захист України в 2024 році. До цього актор встиг зробити коханій пропозицію та знятися в "Будинку "Слово", "БожеВільних", "Смаку свободи" тощо.

Віталій Ажнов

Виконавець ролі Максима Твердохліба продовжує грати в театрі, де приміряє дуже неочікувані та сміливі ролі, вдосконалюючи акторську майстерність.

Раніше OBOZ.UA писав, як змінилися актори культового серіалу "Як я зустрів вашу маму". Фото тоді й зараз дивіться за посиланням.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом