Люди згоріли живцем: деталі підступного удару Росії по Вільнянську
Люди згоріли живцем: деталі підступного удару Росії по Вільнянську

Люди згоріли живцем: деталі підступного удару Росії по Вільнянську

І саме у цей час ворог підступно обстріляв центр міста. Журналістка та депутатка Запорізької районної ради Аліса Сисоєва в етері 24 Каналу поділилася деталями терористичного удару противника.

Моторошні подробиці удару по Вільнянську

За словами депутатки, станом на 30 червня відомо про 7 загиблих. Серед них троє дітей: 10-річна Дарина, 17-річна Карина та 15-річний Ілля. Очевидці розповіли, що хлопець згорів живцем, коли їхав на мопеді. Жахливі кадри згорілого транспорту, мабуть, побачив уже весь світ.

Проте агресор у своїй пропаганді цинічно представив, що удар буцім був завданий по військовому об'єкту у Вільнянську. Утім, нічого подібного там і близько немає, це просто центр міста. Зокрема, того вечора там гуляли одинадцятикласники й святкували випускний.

На тлі цього ворожі канали транслюють, як у Росії проходять масові заходи під назвою "Алиє паруса". Їхні діти відзначають це свято та співають пропагандистські пісні в той час, коли по наших дітях завдають ударів та вбивають,
– зазначила Аліса Сисоєва.

Щойно стало відомо про удар, на місце виїхали рятувальники. Близько 23:00 вони відзвітували, що перестали працювати, адже знову почався обстріл. 38 постраждалих доправили у лікарню, 6 – перебувають у тяжкому стані. Ближче до вечора лікарі повідомлять про їхній стан.

Нагадаємо, що трагедія 29 червня у Вільнянську вже не перша. У цьому місті росіяни поставили жахливий рекорд по вбивствах. Приміром, 2 роки тому ворог обстріляв пологовий будинок. Внаслідок атаки загинув хлопчик, якому було лише два дні.

Источник материала
Поделиться сюжетом