Наполі попрощався із Зелінські та ще п’ятьма виконавцями
Наполі попрощався із Зелінські та ще п’ятьма виконавцями

Наполі попрощався із Зелінські та ще п’ятьма виконавцями

Оскільки сьогодні, 30 червня, настав офіційний останній день сезону-2023/24, то дія контрактів гравців із клубами, які попередньо не були продовжені, автоматично завершується.

У італійського Наполі в цей день добігли свого терміну придатності угоди одразу із шістьма виконавцями.

Ідеться про півзахисників Дієго Демме, Леандера Дендонкера, Хамеда Траоре, Пйотра Зелінські й воротарів П’єрлуїджі Голліні, Губерта Ідасяка.

Німецький 32-річний опорник Демме перейшов до "Партенопеї" з РБ Лейпциг узимку 2020 року за 10,25 млн євро, після чого провів 92 матчі, забив п’ять голів та віддав чотири гольові передачі.

29-річний бельгійський опорник Леандер Дендонкер виступав у Неаполі останні пів року на правах оренди з бірмінгемської Астон Вілли, відігравши три матчі (21 хвилину).

Атакувальний 24-річний півзахисник Хамед Джуніор Траоре з Кот-д’Івуару теж провів у клубі другу половину сезону в оренді з англійського Борнмута, відігравши дев’ять зустрічей (383 хвилини).

30-річний польський центральний півзахисник Пйотр Зелінські виступав за Наполі з 2016 року, коли перейшов із фріульського Удінезе за 16 млн євро, після чого відіграв 364 матчі, забив 51 гол та віддав 46 гольових передач.

22-річний польський воротар Губерт Ідасяк перейшов до юнацької команди Наполі в 2018 році з Погоні в якості вільного агента, і за цей час відіграв лише три матчі, пропустивши 11 голів.

29-річний італійський голкіпер П’єрлуїджі Голліні грав за Наполі останні пів року на правах оренди з Аталанти за 400 тис. євро, провівши 14 матчів, пропустивши 17 голів та чотири рази зігравши "на нуль".

Источник материала
Поделиться сюжетом