"Перший місяць Адамчика": Іванна Онуфрійчук зворушила новими фото маленького сина
"Перший місяць Адамчика": Іванна Онуфрійчук зворушила новими фото маленького сина

"Перший місяць Адамчика": Іванна Онуфрійчук зворушила новими фото маленького сина

До того ж телеведуча замилувала прихильників фото і відео сина Адама. Мережа в захваті від зіркової матусі та її хлопчика.

На одному з кадрів Адам, у білому вбранні, лежить на ліжку разом з великим плюшевим ведмедиком. Поруч з сином Іванни видніється дерев'яна дощечка, на якій написано ім'я дитини.

Водночас на інших світлинах Онуфрійчук тримає хлопчика на руках, поки той спить, і показала першу прогулянку з ним після пологів. Ба більше, вона зворушила шанувальників чуттєвими відео Адама.

Перший місяць Адамчика і мій у ролі мами. Сказати, що це зовсім інше, нове для нас та для мене особисто – не сказати нічого. Яким цей місяць був? Насиченим!
– зізналася Іванна.

Виявляється, ведуча після повернення з пологового не знала, що їй варто робити далі. До моменту народження дитини вона готувалася, читаючи певну інформацію, та навіть не задумувалася про те, що чекатиме її згодом. За словами Онуфрійчук, своя дитина – це зовсім інше.

Бути батьками – однозначно важка праця і тепер я зовсім по-іншому ставлюся до матерів. Тепер і я в таборі тих, хто каже, що всім мамам потрібно ставити пам'ятник за життя. Але, окрім труднощів, увесь цей місяць я жила з думкою: як ми взагалі раніше були без синочка? Це така невимовна любов!
– запевнила ведуча.

Що відомо про материнство Онуфрійчук

  • Іванна та її чоловік Алмаз серйозно підійшли до планування вагітності. Вони вирішили приділити увагу своєму здоров'ю.
  • Вже навесні цього року ведуча поділилася, що скоро вперше стане мамою.
  • 29 травня, у Швейцарії, ведуча народила первістка.Хлопчика назвали Адамом. Малюк перейматиме мови, традиції та релігії обох батьків.
  • За словами Іванни, перейми не пройшли без болю. Був момент, коли вона думала, що знепритомніє.
Источник материала
Поделиться сюжетом