Поліція евакуювала пораненого херсонця, його дружина загинула від снаряду РФ
Поліція евакуювала пораненого херсонця, його дружина загинула від снаряду РФ

Поліція евакуювала пораненого херсонця, його дружина загинула від снаряду РФ

На Херсонщині поліцейські евакуювали з-під російських обстрілів пораненого літнього чоловіка. За кілька годин його дружину, яка залишилась у будинку, вбив ворожий снаряд.

Про це повідомляє ГУ Національної поліції у Херсонській області, передає Укрінформ.

«Нещодавно під масованим артилерійським вогнем перебувала Золота Балка (Бериславський район – ред.). Вдень на території власного домоволодіння потрапив під обстріл 72-річний чоловік. Він отримав мінно-вибухову травму, контузію, вогнепальні рани плеча, живота і стегна. Йому на допомогу прибули працівники сектору поліцейської діяльності №1 (Нововоронцовка). На броньованому автомобілі поліцейські вивезли пораненого до безпечнішого місця, де чекали на прибуття карети «швидкої»», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що автомобіль медиків росіяни атакували FPV-дроном, транспортний засіб зазнав механічних пошкоджень, тож на допомогу пораненому вирушила друга бригада медиків. Вони успішно дісталися обумовленого місця, де поліцейські передали їм пораненого.

Відео: Поліція Херсонщини

Дружина постраждалого залишилася вдома долати наслідки обстрілу, лише встигла зібрати й передати чоловіку найнеобхідніші речі. За кілька годин росіяни повторно вдарили по селу з артилерії. Внаслідок цього обстрілу снаряд прилетів у той же двір, 67-річна жінка загинула, її тіло виявили сусіди.

Як повідомлялося, у п'ятницю російські війська обстріляли Херсонта ще 22 населених пункти області, четверо людей загинули, ще десятеро зазнали поранень.

Фото: hr.npu.gov.ua

Теги по теме
война Обстрел полиция Херсон
Источник материала
Поделиться сюжетом