Поліція вирішила провести масштабний ремонт: тендер на мільйони
Поліція вирішила провести масштабний ремонт: тендер на мільйони

Поліція вирішила провести масштабний ремонт: тендер на мільйони

Управління охорони в Миколаївській області оголосило тендер на проведення ремонтних робіт у кабінетах. Згідно з інформацією, опублікованою в системі електронних закупівель Prozorro, на ці ремонтні заходи заплановано витратити понад 13 мільйонів гривень з бюджету.

Тендер на проведення поточного ремонту приміщень поліції охорони Миколаївщини був оголошений 25 червня, а аукціон запланований на 5 липня.

ремонт, pixabay

Умови тендеру передбачають комплексні ремонтні заходи, включаючи заміну дверей та вікон, вкладання підлоги гранітокерамічною плиткою, обшивку стін гіпсокартонними плитами та встановлення натяжних стель в кабінетах. Також планується поточний ремонт головного входу, холу та санвузлів.

Крім того, умови участі у тендері включають зобов'язання підрядника надати гарантійний лист на якісне виконання ремонтних робіт у встановлений замовником термін.

ремонт, pixabay

Також необхідно підтвердити якість використаної гранітокерамічної плитки відповідними документами, а колір плитки повинен бути узгоджений з замовником перед початком робіт.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що крадії та наркоторговці під вивіскою "ЕКСПРЕС-Т"

Вам буде цікаво дізнатися ЗМІ: Проросійський Інтерпайп знову зриває програму буріння "Укргазвидобування"

Источник материала
Поделиться сюжетом