Росія "розкачує" в Мережі нові терміни закінчення війни з Україною
Росія "розкачує" в Мережі нові терміни закінчення війни з Україною

Росія "розкачує" в Мережі нові терміни закінчення війни з Україною

Продовження війни з Україною залежатиме від багатьох факторів.

Російські спецслужби через свої пропагандистські канали "розкачують" нові терміни закінчення війни проти України, посилаючись нібито на слова міністра оборони країни-агресорки Андрія Бєлоусова.

Як стверджує ресурс ГРУ "Кремлівська табакерка", Бєлоусов, мовляв, відмовився від свого прогнозу про 10 років війни і дав новий - упевнений, що Москва вестиме терористичні бойові дії від 2-3 до 6-7 років.

"(Бєлоусов, - Главред) вважає, що війна може закінчитися раніше, ніж він говорив до цього", - ідеться в повідомленні пабліка.

Ці терміни Міноборони агресорки поставило нібито за умови, що Кремль "переможе" Україну.

Зазначається, що старий прогноз Бєлоусова Путіну не сподобався, тому міністр вирішив його змінити.

Водночас у пропагандистських колах визнають, що все залежатиме від "допомоги" Китаю, темпів мобілізації та набору нового "м'яса", а також загрози прямого зіткнення з країнами НАТО.

Хто такий Андрій Білоусов

Народився 1959 року. Обіймав посаду першого заступника голови уряду РФ у 2020-2024 рр. Був міністром економічного розвитку країни-агресора у 2012-2013 рр. Був помічником президента РФ з економічних питань у 2013-2020 рр. З 2022 року, через вторгнення Росії в Україну, перебуває під міжнародними санкціями всіх країн Євросоюзу, США та низки інших держав, пише Вікіпедія.

Вас також можуть зацікавити новини:

Источник материала
Поделиться сюжетом