У нас гине 1 українець на 6 росіян, – Зеленський
У нас гине 1 українець на 6 росіян, – Зеленський

У нас гине 1 українець на 6 росіян, – Зеленський

Президент Зеленський дав інтерв'ю Труді Рубін, колумністці американського видання The Philadelphia Inquirer. Журналістка поцікавилася в політика, як Україна може подолати перевагу росіян у кількості людей та зброї.

По-перше, давайте наведемо приклад з людьми. Справді, в них набагато більша кількість людей. Справді, ми бережемо своїх людей більше за них. Справді, у нас не буде людей більше ніж у росіян. Але в цьому всьому ми повинні подивитися, що сьогодні гинуть 1 українець на 6 росіян. У нас була статистика – 1 до 4, а зараз на Харківському, Покровському напрямках цифри 1 до 6. Я веду не до того, що ми маємо воювати до кінця, що нам вистачить людей. Я просто хочу сказати, що всі ці балачки про велику кількість людей у Росії мають рацію, але це інша війна. Війна технологічна. Хто більш технологічний, той може перемагати,
– відповів Зеленський.

Далі президент взявся пояснювати, що перемогти країну – агресорку у технологічній війні. По-перше, не дати можливість росіянам розбудовувати виробництво дронів і ракет, використовуючи елементи та мікроелементи із західних країн шляхом обходу санкцій. По-друге, фінансувати внутрішнє виробництво дронів і ракет в Україні, яке на сьогодні вже з'явилося. Ми можемо бути більш технологічіші ніж Росія.

Источник материала
Поделиться сюжетом