Власники електрокарів масово переходять на бензинові авто: в чому причина
Власники електрокарів масово переходять на бензинові авто: в чому причина

Власники електрокарів масово переходять на бензинові авто: в чому причина

Майже половина власників електрокарів у США планують повернутися до бензинових авто через недостатньо розвинену інфраструктуру для зарядки та обмежений запас ходу. Незважаючи на це, багато хто з них продовжує підтримувати екологічні цінності і не бажає розлучатися з електрокарами.

Про це пише видання MMR. Однією з головних причин розчарування власників електрокарів є проблема з зарядкою.

Виявилося, що для багатьох автовласників зарядка електромобілів не така вигідна, як вони сподівалися. По-перше, інфраструктура для заряджання ще не достатньо розвинена, що створює певні труднощі, особливо у віддалених районах або під час подорожей. По-друге, обмежений запас ходу електрокарів не дозволяє зручно їздити на далекі дистанції, що також обмежує можливості використання таких авто.

Експерти звертають увагу на невдоволення американських автолюбителів зазначеними факторами. Це змусило багатьох автовиробників розпочати роботу над створенням більш дешевих та ємних батарей для електрокарів, які мають забезпечити підвищений запас ходу. Проте, коли ці нові батареї з’являться у продажу, поки що невідомо.

Автовиробники активно працюють над вдосконаленням технологій, щоб зробити електрокари більш доступними та зручними у використанні. Зокрема, створення нових, більш ємних та дешевих батарей може значно покращити ситуацію на ринку електромобілів. При цьому наголошується, що багато власників електрокарів, незважаючи на труднощі, не хочуть розлучатися зі своїми авто, залишаючись відданими справі збереження екології.

Як повідомляв OBOZ.UA раніше, в Україні з початку 2024 року в 3,5 разузросла кількість заяв на послугу зняття з реєстрації пошкодженого або непридатного до використання автомобіля. Таку послугу можна отримати безкоштовно, якщо авто вже перетворилося на металобрухт або фізично знищене чи сильно пошкоджене, наприклад, через ворожі обстріли.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом