Застали зненацька: 5 найкумедніших фото королівських осіб, які підіймуть ваш настрій
Застали зненацька: 5 найкумедніших фото королівських осіб, які підіймуть ваш настрій

Застали зненацька: 5 найкумедніших фото королівських осіб, які підіймуть ваш настрій

Нарешті, сталося те, на що з нетерпінням чекали прихильники сімейства Віндзорів. У червні 2024 року герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон вперше за 6 місяців з'явилася на публіці. Дружина принца Вільяма, у якої діагностували рак, у центрі Лондона відвідала військовий парад Trooping the Color. Також стало відомо, що невдовзі, після профілактичної хімієтерапії, вона частіше приїжджатиме на врочисті події. На честь цієї чудової новини пропонуймо поглянути на добірку найкумедніших, на нашу думку, світлин принцеси й інших членів родини Віндзорів.

Під час публічних виходів королівські особи демонструють знання етикету, зокрема стараються стримувати свої емоції. Статус зобов'язує! Чи завжди це допомагає їм бути на фото бездоганними? Ні. Вони – теж люди, як і всі ми. Так, вітер може по-своєму "зробити" їм укладку. Чи, наприклад, папараці фіксують на свої об'єктиви смішну міміку Їхніх Величностей... Детальніше – в матеріалі OBOZ.UA.

1. Витівка юної леді

Восени 2019 року на острові Вайт (Англія) герцогиня Кейт Міддлтон разом зі своєю донькою принцесою Шарлоттою відвідала регату The King's Cup (спортивне змагання із серії перегонів на вітрильниках чи на веслах). Тоді дівчинка, помітивши фотографа, показала йому язика. Спочатку це розсмішило Кетрін, та потім вона, певно, згадавши про королівський протокол, зробила зауваження доньці.

2. "Вогняна" укладка

Навесні 2011 року принц Чарльз і герцогиня Корнуольська Камілла (зараз – король та королева Великої Британії) в рамках королівського туру відвідали Марокко. Тоді, 5 квітня, здійнявся сильний вітер, через що подружжю довелося скасувати заплановану поїздку до пустелі Сахара... Охоче віримо, що погода була несприятливою для польотів. Погляньте на зачіску майбутньої королеви – вітер здійняв волосся догори, зробивши із Камілли справжню рок-зірку.

3. Пернатий друг

У липні 2015 року Чарльз ІІІ та його дружина Камілла відвідали Сандрінгемську виставку квітів. Там вони потоваришували з орлом на ім'я Зефір, який став неофіційним талісманом армійського повітряного корпусу Англії. Певний час благородний птах сидів на руці принца Уельського, і грав з ним у дивоглядки, а коли злетів, сполохав королівських осіб.

4. Квач?

У жовтні 2013 року принц Гаррі, син Чарльза ІІІ і його першої дружини принцеси Діани, провів тренування з регбі разом із тренерським штабом RFU (Rugby Football Union). Звісно, під час гри він й не намагався стримувати емоцій: часто заливався сміхом, під час концентрації здіймав брови догори, а у випадках невдачі брався за голову... На одному з кадрів здається, що принц з однією з гравчинь бавиться в лови – впав на одне коліно й простягнув руки, аби спіймати її.

5. Фото, що "має звук"

У квітні 2017 року принц Вільям та принцеса Кетрін відвідали Лондонський марафон Virgin Money (спортивне змагання з шосейного бігу на марафонській дистанції). Тоді їм, як і всім вболівальникам, дали в руки червоні дудки. Герцог не зміг пропустити чудової нагоди – й налякав свою дружину пронизливим звуком трубки.

Раніше OBOZ.UA писав про кумедні випадки, коли Кейт Міддлтон не змогла стримати емоцій.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом