7 порад для тих, хто хоче худнути, не відвідуючи спортзал
7 порад для тих, хто хоче худнути, не відвідуючи спортзал

7 порад для тих, хто хоче худнути, не відвідуючи спортзал

Тримати фізичну форму у тонусі важливо для загального здоров'я, підвищення енергії та покращення якості життя. Ймовірно, ви могли звикнути до регулярного відвідування спортзалу, проте деякі обставини та суттєве навантаження на роботі можуть внести свої корективи у ваш графік.

У такому випадку важливо знайти "золоту середину" та підібрати таку активність, яка дозволить вам бути у формі будь-де та будь-коли. В Eat This, Not That! поділились деякими порадами, які можуть вирішити таку проблему та дозволити займатись ефективно там, де вам зручно.

Стрічка для стегон

Якщо ви проводите більшу частину дня на ногах, не дозволяйте роботі за столом заважати вашим фітнес-цілям. Ви все ще можете займатися спортом, навіть сидячи, використовуючи для цього еластичну пов'язку для стегон. Використовувати її можна просто під час роботи за комп'ютером, проте слід уникати шкідливих закусок, що зводять нанівець всі зусилля.

Секс

Чи знали ви, що під час сексу жінки спалюють в середньому 69 калорій, а чоловіки – 100? Це чудова причина для збільшення активності в спальні, що принесе користь вам та вашому партнеру.

Вечеря вдома

Після сеансу силового тренування вечеря з другом може допомогти поповнити калорії. Проте, варто враховувати, що часті походи в ресторани призводять до збільшення ваги. Тож, готуйте вдома, щоб контролювати інгредієнти та порції, споживаючи менше калорій.

Збільшення темпу

Навіть якщо у вас немає часу, щоб регулярно відвідувати спортзал, впродовж тижня ви точно можете знайти час для прогулянок. Така активність допомагає худнути та підтримувати тонус при збільшенні темпу. Щоденна 20-хвилинна прогулянка допоможе спалити додаткові 1200 калорій на місяць.

Альтернативна дорога до роботи

Спалювати зайві калорії можна просто на ходу, якщо змінити звичний маршрут та піти на роботу пішки. Проте, якщо ви живете далеко від роботи, вам не обов'язково долати кілометрові відстані. Ви можете паркування за кілька кварталів або виходити на декілька зупинок раніше. Також, обирайте сходи замість ліфта, що отримати додаткове навантаження.

Стійте

Ви можете друкувати як стоячи, так і сидячи, спалюючи більше калорій. Для цього можна використовувати стоячий стіл для роботи за комп'ютером, або зробити його зі стопки книг. Крім того, якщо ви працюєте з дому, для додаткового навантаження ви можете використовувати бігову доріжку.

Зробіть прибирання

Прибирання не тільки робить ваш дім чистішим, але й покращує ваше тіло. Під час прибирання ви виконуєте багато рухів та залучаєте майже всі групи м’язів. Крім того, ви можете балансувати на одній нозі, витираючи поверхні, щоб підтримувати форму.

РанішеOBOZ.UA розповів, які звички можуть завадити вашим тренуванням.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Источник материала
Поделиться сюжетом