Consumer Reports назвав найпопулярніші авто старше 3 років
Consumer Reports назвав найпопулярніші авто старше 3 років

Consumer Reports назвав найпопулярніші авто старше 3 років

Аналітики американського Consumer Reports представили свій рейтинг найбажаніших автомобілів, старших 3 років. Очолили цей список автомобілі брендів Toyota та Lexus.

Надійність є однією з основних проблем для покупців уживаних автомобілів, поряд із ціною та доступними функціями. Щоб допомогти покупцям зорієнтуватися в незліченній кількості доступних варіантів на ринку автомобілів, Consumer Reports опублікував список найнадійніших автомобілів трирічної давності, що охоплює широкий спектр сегментів.

Купівля вживаного автомобіля 2021 року здається розумним вибором, оскільки він буде набагато дешевшим, ніж аналог 2024 року, без суттєвих компромісів у сучасних функціях комфорту та безпеки. Час також є важливим, оскільки більшість трирічних автомобілів на ринку вживаних автомобілів взяті в оренду, а це означає, що більшість з них перебувають у хорошому стані.

Consumer Reports провів дослідження надійності з урахуванням щорічних автомобільних опитувань, проведених його учасниками. У списку домінували Toyota і Lexus, посівши 16 місць із 36. Останнє покоління Corolla отримало високу оцінку як «один з найкращих уживаних автомобілів», оскільки нова модель практично не змінилася. Camry описували як «мудрий вибір автомобіля».

Також було 8 моделей від Honda та Acura, три від Mazda, по три від Hyundai та Kia та ще дві від Subaru. Загалом, 32 із 36 моделей вироблені азійськими брендами, що доводить, що вони, як і раніше, мають перевагу в надійності.

У списку європейських моделей, рекомендованих за надійність, були дві BMW та Volvo, а серед продукції американських брендів у список потрапили моделі від Ford, Lincoln та GMC.

Цікаво, що єдиною моделлю, що рекомендується, серед повнорозмірних вантажівок трирічної давності виявилася Toyota Tundra попереднього покоління, випущена в останній модельний рік перед оновленням. Незалежно від походження автовиробника основним джерелом критики з боку власників були інформаційно-розважальні системи.

Раніше ми розповідали, які автомобілі є найякіснішими за підсумками опитування JD. Power.

Источник материала
Поделиться сюжетом