Дружина Ракицького натякнула, що він пішов з "Шахтаря" не з власної волі
Дружина Ракицького натякнула, що він пішов з "Шахтаря" не з власної волі

Дружина Ракицького натякнула, що він пішов з "Шахтаря" не з власної волі

Дружина футболістка Ярослава Ракицького співачка Ольга Ракицька у соцмережах прокоментувала догляд чоловіка з ФК "Шахтар". У Instagram артистка опублікувала знімок у іменній футболці "Шахтар" і натякнула, що її коханий покинув команду не з власної волі.

- Усьому є кінець... На жаль, не такий, як я уявляла... і це було не наше рішення... я б сказала більше, але не буду. Моє помаранчеве серце зараз дуже болить... Але воно назавжди залишиться помаранчевим та вдячним за все, що було, - наголосила Ольга.

У пості Ракицька також поділилася спогадами про знайомство з чоловіком та його перші ігри в основному складі ФК, подякувала гравцям та їхнім дружинам за дружбу протягом багатьох років.

- Історія, з якою пов'язане все життя, закінчується. Я ніколи не забуду цей шлях. Ми познайомились із Ярославом, коли він ще грав за Шахтар-3 (U-17). У нас не було нічого, крім нашого великого кохання та мрії. Він дуже мріяв грати за першу команду. Це здавалося чимось нереальним, але таким бажаним. Пам'ятаю, скільки було перешкод... І ніколи не забуду того дня, коли Ярослав вийшов на поле за основну команду Шахтаря на Донбас Арені. Здійснення мрії. Гордість, визнання, щастя... кохання та підтримка вболівальників, нагороди, цей шлях був непростим, але дуже яскравим. Я пам'ятаю все. Я пам'ятаю кожен крок. Це півжиття... і цей останній рік, наше повернення додому... воно було як ковток свіжого повітря... Це було таке натхнення, - наголосила співачка.

Ярослав Ракицький повернувся до Шахтаря у січні 2023 року як вільний агент. 3 серпня Ярославу Ракицькому виповниться 35 років. Окрім "Шахтаря" та "Зеніту" він також грав за турецький "Адана Демірспор" із міста Адана. 5 червня ЗМІ повідомили, що "Шахтар" не збирається продовжувати контракт із Ракицьким. Поточна угода з клубом закінчилася 30 червня.

Ярослав та Ольга Ракицькі одружилися у 2009 році у Донецьку. У пари є дочка Ярослава та син Артем.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Olya Rakitska (@olya_rakitska)

Теги по теме
Шахтер
Источник материала
Поделиться сюжетом