Джамала знялася у фантастичній фотосесії для Vogue: бездоганні кадри
Джамала знялася у фантастичній фотосесії для Vogue: бездоганні кадри

Джамала знялася у фантастичній фотосесії для Vogue: бездоганні кадри

Наймолодший син співачки з’явився на світ 24 травня. Його назвали Алім. Джамала розповідала, що вагітність третьою дитиною була найважчою. Попри сильний токсикоз співачка була активною: займалася благодійністю, виступала на різноманітних заходах та навіть знялася в неймовірній фотосесії.

Джамала в зйомці для Vogue

Зйомки для українського глянцю відбувалися у квітні, на 8 місяці вагітності співачки. Стилісти підготували для Джамали красиві образи, які їй неймовірно личили.

Красуня приміряла на собі топ з поліаміду та довгу спідницю, які вдало підкреслили її округлий живіт. Вбрання Джамала одягнула від відомого бренду Jean Paul Gaultier. У фотостудії з сірим тлом виконавиця позувала з розпущеним волоссям, щиро посміхаючись на камеру.


Ефектна фотосесія Джамали / Фото Vogue

Сидячи співачка показала красивий образ у трикотажному платті з квітковими декоруваннями від українського бренду Anna October.


Модна фотосесія Джамали / Фото Vogue

На кріслі Джамала сиділи у жовтому в’язаному топі від бренду JW Anderson, чорних штанах та червоних мюлях від дизайнерки Аліни Качаровської.


Cтильна фотосесія Джамали / Фото Vogue

Ще одну сукню від Anna October Джамала приміряла у світло-рожевому кольорі, додавши образу сексуальності завдяки відкритим плечам.


Красива фотосесія Джамали / Фото Vogue

Видання Vogue відзначило, що останні 2 роки у житті Джамали виявилися чи не найпродуктивнішими у житті. Вона дала сотні інтерв’ю про війну в Україні міжнародним ЗМІ. У 2022 році стала героїнею документального фільму «Джамала: пісні свободи». Говорила зі світовими лідерами про злочини російських військових, а під час благодійних концертів світом зібрала понад 100 мільйонів доларів допомоги українцям.

Окрім того, альбом кримськотатарських пісень QIRIM («Крим»), який увійшов до лонгліста «Ґреммі», здобув Шевченківську премію цього року.

Теги по теме
Мода Стиль и мода
Источник материала
Поделиться сюжетом