Джошуа – Дюбуа: названо фаворита чемпіонського бою за пояс Усика
Джошуа – Дюбуа: названо фаворита чемпіонського бою за пояс Усика

Джошуа – Дюбуа: названо фаворита чемпіонського бою за пояс Усика

Колишній чемпіон світу в надважкій вазі Ентоні Джошуа (28-3, 25 КО) вважається явним фаворитом поєдинку проти Даніеля Дюбуа (21-2, 20 КО). Британські боксери поб'ються у суботу, 21 вересня, на легендарному стадіоні "Вемблі" в Лондоні за пояс Міжнародної федерації боксу (IBF), який нещодавно звільнив Олександр Усик (22-0, 14 КО).

Аналітики вже визначили шанси суперників на перемогу. Ставки на успіх Джошуа приймаються з коефіцієнтом 1,22. Нічия оцінюється котируванням 26,00. А показники на успіх Дюбу досягають рівня 4,30.

Зазначимо, що переможець поєдинку може побитися з найсильнішим у реванші Усика та Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) за звання абсолютного чемпіона світу. При цьому Джошуа має намір побитися з Циганським королем незалежно від результату його повторного протистояння з українцем.

Раніше стало відомо, що IBF не залишила вибору нашому чемпіону, через що він і відмовився від поясу організації. Ця ситуація обурила голову Абсолютного бійцівського чемпіонату (IBF) Дану Вайта.

Нещодавно Ф'юрі оскаржив результат поєдинку проти Усика 18 травня. До цього Тайсон вперше назвав причину своєї поразки у бою з Олександром. Крім того, британець потрапив у п'яний скандал, чим сполошив свій табір.

Також українець Олександр оголосив свій радикальний план на продовження кар'єри після реваншу із Тайсоном. Усик назвав найскладніший момент бою з британцем. Водночас наш боксер відверто висловився про свого суперника.

Як повідомляв OBOZ.UA, британські ЗМІ заявили про те, що у світовому боксі розгортається справжня війна через титул Олександра Усика.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом