Geely готує бюджетну копію Rolls-Royce Cullinan
Geely готує бюджетну копію Rolls-Royce Cullinan

Geely готує бюджетну копію Rolls-Royce Cullinan

Китайський Zeekr, який належить Geely Group, готується випустити на ринок новий електричний позашляховик із індексом EX1E. Візуально новинка буде схожа на Rolls-Royce Cullinan.

Прототипи електрокара поки що не потрапляли до об’єктивів фотошпигунів, але нову модель частково розкрили на патентних зображеннях. Вони демонструють задню частину позашляховика. У нього роздільні задні двері, одна частина яких піднімається вгору, а друга – розкладається в рівень багажника. Заявлено, що вони працюють від електроприводу.

Також можна відзначити вертикальні ліхтарі трапецієподібної форми, скошені D-стійки, великий люк та спойлер на даху, а також пластикові накладки на колісних арках та порт зарядки на лівому крилі. В основу Zeekr EX1E ляже платформа SEA.

Варто відзначити, що поточна модельна лінійка Zeekr включає чотири моделі: ліфтбек 001, мінівен 009, кросовер X і седан 007. На початку цього року компанія залучила 441 мільйон доларів на IPO і має намір випустити дві новинки цього року (Mix MPV та Ark SUV) і три в наступному, однією з яких буде Zeekr EX1E.

Источник материала
Поделиться сюжетом