Гороскоп на липень 2024 для Стрільців: роман, конфлікт і прибуток
Гороскоп на липень 2024 для Стрільців: роман, конфлікт і прибуток

Гороскоп на липень 2024 для Стрільців: роман, конфлікт і прибуток

Вся увага Стрільців у липні буде зосереджена на фінансовій сфері, прогнозує Анжела Перл.

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на липень 2024 року для Стрільців.

Якщо вам цікаві астрологічні прогнози для інших знаків зодіаку, читайте матеріали:

"У липні буде цікава подія. Друга повня в одному й тому самому секторі гороскопа, а саме - у секторі грошей. Така сама повня була наприкінці червня. У вас був прибуток або прояснилася ситуація з доходами, з тим, чим ви володієте, з вашими цінностями. І такий самий повний Місяць буде 21 липня", - розповіла астрологиня на своєму Youtube-каналі.

Місяць почнеться з того, що 1 липня Нептун зупиняється в четвертому будинку - це місце проживання або ваша сім'я, або люди, яких ви вважаєте своєю родиною. 2 липня Нептун піде в ретроградний рух до 7 грудня.

"Майже всю другу половину року ви сфокусуєтеся на чомусь, що пов'язано з вашим домом. Нептун відповідає за воду, за сантехніку, за все, що пов'язано з водою. Може, ви будете будувати собі басейн, ремонтувати водопровід. Будьте обережні, є ризик того, що вас затопить. Можливо, ви поїдете кудись до води на 2-3 місяці. Також Нептун символізує ізольовані місця, тож це можуть бути острови або круїз", - свідчить гороскоп.

Також ретроградний Нептун може давати очікування, яке триватиме до 7 грудня.

3 липня Меркурій увійде до 26 липня в дев'ятий дім гороскопу - дім знака Стрільців. Він принесе вам знайомства з іноземцями, нову інформацію, навчання, отримання знань. Можливо, ви почнете вчити нову мову.

Молодик 5 липня дасть поштовх до того, щоб стартували справи, пов'язані з грошима. Може йтися про отримання інвестицій, оформлення аліментів, спадщини. Не виключений і роман з іноземцем.

"У вас дуже великий фокус буде на фінансові справи, чужі гроші, гроші інших людей, партнерів. Може, ви берете новий кредит, оформляєте нову кредитну картку. Можливо, це інвестиції, співпраця, гроші зі страховки, з питань податків", - розповіла астрологиня.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

12 липня Венера принесе Стрільцям хороші новини, подарунки або гроші від клієнтів здалеку. Можливий курортний роман або романтичні стосунки з людиною іншої культури, іншої національності.

21 липня Марс входить у сьомий дім стосунків, партнерства, шлюбу та угод, а також домовленостей. У вас буде дуже велике бажання комунікувати з іншими людьми. Можливі конфлікти з близькими людьми.

У повню 21 липня знову спливе тема грошей - можливе звільнення, купівля або продаж майна.

"Якщо щось там незрозуміло було наприкінці червня або ви почули якісь новини, то вже наприкінці липня все абсолютно стане зрозуміло", - сказала астрологиня.

Кінець місяця буде сприятливим для справ, пов'язаних із кар'єрою та бізнесом. Якщо у вас є плани в цій сфері, починайте їх здійснювати зараз, не чекаючи серпня.

Докладний гороскоп для Стрільців дивіться у відео-прогнозі Анжели Перл:

Вам також може бути цікаво:

Источник материала
Поделиться сюжетом