Господарі двох кумедних щурів навчили їх керувати мініатюрними автомобілями
Господарі двох кумедних щурів навчили їх керувати мініатюрними автомобілями

Господарі двох кумедних щурів навчили їх керувати мініатюрними автомобілями

Як це було

Власників звуть Шон Стівенс-Уейл і Кендал Кроуфорд. Вони попросили батька Кендал побудувати для щурів маленькі електромобілі з педалями, розмір який співставний з розміром щурячих лапок. Ці педалі дозволяють їхати вперед і повертати вліво або вправо.

Тварин звуть Кузко та Кронк. У перший же день вони навчилися натискати середню педаль, щоб рухатися вперед, тож господарі вирішили навчити їх повертати вліво і вправо, що щури освоїли за тиждень.

Тепер тваринки можуть їздити по вітальні у довільному порядку, щоб дістатися до людини, яка тримає в руках ласощі. Якщо вони застрягли, то знають, як розвернути транспортний засіб, щоб поїхати в потрібному напрямку.

Персоналізовані щурячі автомобілі Кузко і Кронка виглядають як маленькі акваріуми, декоровані під таксі, й мають працюючі фари та задні ліхтарі. Щури можуть застрибувати й вистрибувати з них за власним бажанням, оскільки позаду немає жодної перегородки.

Попереду перегородка є і вона має невеликий проріз, щоб щури могли хапати свою винагороду, коли досягли мети.

Розумні щури

Кендал Кроуфорд каже, що вони знайшли обох щурів у притулку, куди прийшли, щоб узяти якусь домашню тваринку. На той момент вони ще не визначилися, кого саме хочуть, аж тут побачили цих двох, які виглядали як "щури, яких можна знайти в каналізації". Однак вони виглядали дуже дружніми, ніби прикипіли одне до одного, тож подружжя вирішило забрати обох.


Обидва автомобілі / Кадр з сюжету CTV News

Господарі кажуть, що тварини вже давно адаптувалися до нового дому й почуваються дуже добре.

Источник материала
Поделиться сюжетом