Канье Вест в Москве: чому в РФ стільки галасу навколо візиту репера з Голлівуду
Канье Вест в Москве: чому в РФ стільки галасу навколо візиту репера з Голлівуду

Канье Вест в Москве: чому в РФ стільки галасу навколо візиту репера з Голлівуду

Єдине недопрацювання нинішнього візиту - відсутність публічної зустрічі з російським диктатором Володимиром Путіним з повною культпрограмою.

На третьому році повномасштабного вторгнення в Україну чесний народ країни-агресора Росії радів непересічній події - сам Каньє Вест завітав. Ще б пак, "зірка" заморська, з самого Голлівуду приїхав, що останнім часом трапляється доволі нечасто.

Як виявилося, любитель Путіна і Гітлера приїхав з-за океану на приватну вечірку, проте російські пропагандисти і завзяті путіністи зробили з цього візиту "подію року".

Так, усі російські медіа (включно з державними) наввипередки розповідали, у якому готелі Вест зупинився, де і з ким гуляв, що пив і їв (спойлер - ікру та горілку). Добре, хоч до інтимних подробиць не дісталися. Ну справді, кому потрібні наслідки "СВО", блекаути в Курську і Бєлгороді, коли тут така персона. І не звідки-небудь, а прямо з "загниваючого Заходу".

Дійшло навіть до того, що віддані фанати так не хотіли йти на поводу у США, що вишикувалися в чергу біля готелю, де оселився Вест, але переплутали його з іншим темношкірим чоловіком і почали з ним фотографуватися.

Ідеолог "русского мира", сумнозвісний Олександр Дугін взагалі публічно назвав Веста "ідеологічно нашим".

Єдиний недолік нинішнього візиту - відсутність публічної зустрічі з російським диктатором Володимиром Путіним з повною культпрограмою. Тобто не тільки щоб під камери руки потиснути, а щоб потім у шинок або на полювання - загалом, так, щоб усе за каноном.

А даремно, адже навіть Хрущов свого часу з не меншими почестями спромігся зустріти всесвітньо відомого співака Іва Монтана з дружиною (який, до речі, його критикував), а Брежнєв - Мухаммеда Алі.

Хоча, Путін, будучи молодшим, теж приймав у себе тепер уже завзятих путіністів Стівена Сігала, Жерара Депардьє і низку інших голлівудських зірок, частина з яких після вторгнення в Україну принаймні публічно відхрестилася від дружби з російським диктатором. Однак, або роки вже не ті, або охочих потиснути руку військовому злочинцеві все менше, але зараз Каньє, судячи з усього, опинився за бортом.

І незважаючи на те, що особистого запрошення з Кремля репер, мабуть, не отримав, а його приїзд до Москви мав особистий характер, російські пропагандисти все ж спробували знайти в цьому політичний підтекст. Мовляв, так у РФ передали "привіт" американському істеблішменту. Однак, незважаючи на наміри Каньє Веста балотуватися в президенти США (що, зважаючи на його психологічний стан, видається вельми сумнівним), у Штатах репера вже давно ніхто серйозно не сприймає.

Але росіянам все одно з ким возитися, аби свої поменше базікали, чи не так?

Хто такий Каньє Вест?

Каньє Вест - американський репер, музичний продюсер, автор пісень, звукорежисер і дизайнер. Володар 24 премій "Греммі", творець бренду одягу Yeezy. Відомий своїми скандальними і суперечливими висловлюваннями в публічному просторі та соціальних мережах.

Источник материала
Поделиться сюжетом