Хлопець, який за 15 тисяч доларів став собакою, знайшов собі друга іншої породи
Хлопець, який за 15 тисяч доларів став собакою, знайшов собі друга іншої породи

Хлопець, який за 15 тисяч доларів став собакою, знайшов собі друга іншої породи

Токо повідомив про створення ще одного собачого костюма — аляскинського маламута, якого часто плутають з хаскі.

Хлопець з Японії, який витратив 15 тисяч доларів, щоб стати довгошерстим коллі, знайшов свого послідовника. Тепер обидва блогери бігають вулицями, гавкають на незнайомців й разом їздити в колясці. Відповідний ролик з’явився на YouTube-каналі I want to be an animal ("Я хочу бути твариною").

Про особистість ентузіаста, якого звуть Токо, мало що відомо, окрім того, що він родом з Японії й завдяки своєму химерному стилю життя здобув дивовижну кількість прихильників по всьому світу.

"З самого дитинства я хотів змінити імідж. Коли вдягаю цей костюм, то відчуваю себе щасливим, бо моя мрія перетворюється на реальність", — зізнавався молодий чоловік в одному зі своїх інтерв’ю.

Токо знайшов собі друга
Фото: скриншот / YouTube

До речі, костюм пса, створений дизайнером Зеппе, важить близько 4 кг. На його виготовлення пішло аж 40 днів.

На початку цього року Токо повідомив про створення ще одного собачого костюма, але вже іншої породи — аляскинського маламута, якого часто плутають з хаскі.

В одному з останніх відео, опублікованих на YouTube-каналі, можна побачити, що блогер вже знайшов собі напарника, який готовий одягнути костюм й спробувати себе в новій ролі. Послідовник навіть встиг вивчити нову команду — "Перевернись".

Послідовник Токо вже встиг вивчити нову команду — "Перевернись"
Фото: скриншот / YouTube

Курйозне відео зібрало тисячі переглядів й безліч коментарів.

"Обидва пси занадто цінні для цього світу!" — написав один з користувачів мережі. Інший погодився з ним: "Я радий, що ви знайшли споріднену душу, якій можна довіряти". Ще один додав: "Ваші костюми чудові, і я радий, що ви здійснили свою мрію й стали собакою. Приємно бачити людей, які проживають своє найкраще життя, попри те, що кажуть ненависники".

Варто зауважити, що знайшлись й ті, хто розкритикував поведінку Токо, назвавши його міським божевільним.

"Це дуже дивно. Мені здається, що людей, які займаються подібним, вкрай важко назвати адекватними", — обурився один зі скептиків.

Нагадаємо, раніше Фокус писав, що Токо поділився своїм першим інтерв'ю в костюмі тварини й зізнався, що інші люди хочуть наслідувати його приклад.

Крім того, ми розповідали про молодого поліціанта, який здивував своїх колег дивним захопленням. Як з’ясувалося, він є частиною субкультури та ідентифікує себе поза роботою як кота.

Источник материала
Поделиться сюжетом