Коли закінчиться війна в Україні: боєць ЗСУ зробив резонансний прогноз
Коли закінчиться війна в Україні: боєць ЗСУ зробив резонансний прогноз

Коли закінчиться війна в Україні: боєць ЗСУ зробив резонансний прогноз

Розв'язана Росією війна проти України навряд чи завершиться у 2024-2025-х роках, вважає заступник командира батальйону 47-ї ОМБр Олександр Геній Ширшин.

Шанси на те, що російсько-українська війна завершиться найближчими роками, дорівнюють нулю. Про це заявив заступник комбата 47-ї Окремої механізованої бригади ЗСУ Магура Олександр Геній Ширшин.

В ефірі всеукраїнського телемарафону UA Разом він розповів про те, що не слід очікувати закінчення війни у найближчі півроку-рік.

Свою думку військовий підкріпив досвідом конфлікту Ірану та Ізраїлю, який у різних формах триває і сьогодні.

"На мою думку, шанси (на завершення війни у найближчому майбутньому, - ред.) близькі до нуля. Я нещодавно почав ставити собі таке запитання "в якому році капітулював Іран?". Я вам скажу: ні в якому році він не капітулював. Досі продовжує воювати, досі продовжує тероризувати той самий Ізраїль... Росія - це країна, яка в рази більша за Іран, в рази має більше ресурсів", - наголосив Олександр Ширшин.

Коли закінчиться війна Росії проти України - прогнози:

Війна в Україні затягнеться, говорив навесні боєць 12-ї бригади Національної гвардії Азов з позивним Ніко. На його думку, українцям доведеться воювати дуже довго. У планах РФ - Польща, Німеччина і Франція.

Чим надійнішою буде довгострокова підтримка України з боку НАТО, тим швидше закінчиться війна, зазначив генеральний секретар Альянсу Єнс Столтенберг. Шлях до миру - озброєння української держави.

Війна закінчиться, коли Путін зрозуміє, що не може перемогти Україну й утримати окуповані території, сказав колишній командувач військами США в Європі, генерал Веслі Кларк. Війна має завершиться на базі сценарію, який відповідає інтересам Києва.

Інші новини:

Источник материала
Поделиться сюжетом