Манікюр для сміливих дівчат: ці нігті стануть хітом літа 2024. Фото
Манікюр для сміливих дівчат: ці нігті стануть хітом літа 2024. Фото

Манікюр для сміливих дівчат: ці нігті стануть хітом літа 2024. Фото

Яскраво-зелений відтінок манікюру – модний тренд літа 2024. Цей колір (майже радіоактивний, неоново-зелений) є повною протилежністю приглушених пастельних тонів, які також користуються популярністю в теплий сезон. Вибір такого відтінку абсолютно ідеальний для сміливих дівчат.

І хоча цей колір не для слабкодухих, є кілька варіантів додати його до вашого стилю. Сайт women.com пропонує 5 ідей манікюру з яскраво-зеленим відтінком.

Додайте нахабності вашим нігтям

Один із найпростіших способів увійти в модний літній тренд нігтів – це залишатися простим. Для цього нанесіть лаймовий лак на кожен ніготь, а потім додайте маленький нейл-арт на один палець. Це може бути на будь-якому нігті, який ви виберете.

Зробіть свій салатовий манікюр хромованим

Якщо ви хочете ввійти в цю тенденцію кольорів у спосіб, який трохи менш яскравий, то зробити цей відтінок хромованим – це чудовий вибір. Хромовані нігті мають чарівний металевий край, тому це більш гламурний спосіб змусити колір працювати на вас. Для цього образу ви можете нанести лак, у якому вже є мерехтіння, або спробувати лаймово-зелену хромовану пудру, щоб образ протримався деякий час.

Ефект градієнту

Ще один цікавий спосіб долучитися до цього сміливого тренду – застосувати ефект вицвітання до свого манікюру. Якщо вам не подобається, що весь ваш ніготь повністю зелений, нанесіть колір лише на кінчики та виберіть прозорий відтінок (або щось, що підходить до ваших натуральних нігтів) на іншу частину пластини нігтя. Пудра для нігтів – чудовий спосіб отримати такий вигляд, оскільки використовувати щіточку для нігтів набагато простіше, щоб отримати ефект плавного градієнта, ніж за допомогою лаку.

Тіпси з відтінком лайма

Нанесення прозорих тіпсів із прозорим шаром лаймового відтінку поверх нігтів – один зі способів справді заявити про себе та зробити щось несподіване. Також можна додати трохи блиску за допомогою прикрас для нігтів, щоб піти ще далі.

Зробіть цей зелений блиск

Застосуйте блискучий зелений відтінок лайма для ідеальної комбінації елегантних нігтів. Ви можете застосувати блискучий лак або вибрати лак без блиску та додати його поверх. У будь-якому випадку, безсумнівно, ця манія змусить усіх говорити про ваші надзвичайно гарячі нігті.

Раніше OBOZ.UA розповідав про топ-7 найтрендовіших речей сезону на думку стилістки.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом