"Може бути організовано": російський ексчемпіон заявив про змову навколо реваншу Усик – Ф'юрі
"Може бути організовано": російський ексчемпіон заявив про змову навколо реваншу Усик – Ф'юрі

"Може бути організовано": російський ексчемпіон заявив про змову навколо реваншу Усик – Ф'юрі

Колишній чемпіон світу у найлегшій вазі Дмитро Кирилов висловив абсурдну думку про те, що промоутери готують три поєдинки між Олександром Усиком (22-0, 14 КО) та Тайсоном Ф'юрі (34-1-1, 24 КО). Росіянин назвав це стратегією організаторів, зацікавлених у тому, щоб заробити якнайбільше грошей.

Про це Кирилов заявив в інтерв'ю порталу Fight.ru. За словами ексбоксера, Ф'юрі мають спеціально віддати перемогу у реванші з українцем, який заплановано на 21 грудня. Водночас, представник РФ додав, що чекає на другу перемогу Усика над суперником, якщо навколо бою не будуть змов.

"Взагалі стратегія цього бою мені здається на трилогію. Можливо, буде перемога Ф'юрі і потім третій бій. Це може бути організовано спеціально, а може і не спеціально. Там великі гроші навколо цього бою. Якщо не буде жодного підводного каміння, то думаю, що Усик знову переможе його, тому що він уже підібрав до нього важелі і Ф'юрі нічого не зможе йому протиставити навіть у максимальній готовності", – сказав Кирилов.

Нагадаємо, Усик побив Ф'юрі 18 травня роздільним рішенням суддів і став абсолютним чемпіоном світу у надважкій вазі. Через два місяці українець втратив свій статус після відмови від поясу Міжнародної федерації боксу (IBF).

Стало відомо, що IBF не залишила вибору нашому чемпіону. Ця ситуація обурила голову Абсолютного бійцівського чемпіонату (IBF) Дану Вайта.

Нещодавно Ф'юрі оскаржив результат поєдинку проти Усика 18 травня. До цього Тайсон вперше назвав причину своєї поразки у бою з Олександром. Крім того, британець потрапив у п'яний скандал, чим сполошив свій табір.

Також українець Олександр оголосив свій радикальний план на продовження кар'єри після реваншу із Тайсоном. Вусик назвав найскладніший момент бою з британцем. Також наш боксер відверто висловився про свого суперника.

Як повідомляв OBOZ.UA, британські ЗМІ заявили про те, що у світовому боксі розгортається справжня війна через титул Олександра Усика.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом