На будівництво протирадіаційного укриття у Києві витратять понад ₴200 млн
На будівництво протирадіаційного укриття у Києві витратять понад ₴200 млн

На будівництво протирадіаційного укриття у Києві витратять понад ₴200 млн

Про це повідомляє відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Згідно з тендерною документацією планується, серед іншого: роторне буріння свердловин, розбирання цегляних стін, гідроізоляція стін, утеплення фасадів, монтаж сходів, прокладання трубопроводів та повітроводів, установлення опор з металевих труб та інші роботи.

Також управління освіти планує провести роботи з благоустрою та озеленення території, а саме: демонтажні роботи, улаштування мініфутбольного та баскетбольного майданчиків, майданчика для продовженого дня, установлення огорожі та МАФів. Загалом замовник планує виконати 1272 найменування робіт та витрат. Очікувана загальна вартість - 222 822 000 гривень.

Будівництво споруди подвійного призначення із захисними властивостями протирадіаційного укриття планується для спеціалізованої школи І-III ступенів з поглибленим вивченням англійської та італійської мов №130 імені Данте Аліг'єрі міста Києва. Укриття буде розміщене на земельній ділянці за адресою: вул. Велика Васильківська, 128 у Голосіївському районі м. Києва. Строки виконання робіт до 1 листопада 2025 року включно.

Дата оприлюднення тендеру - 27 червня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 12 липня 2024 року. Початок аукціону також планується 12 липня 2024 року.

Раніше стало відомо: У ліцеї в Новосілках на Київщині відкрили протирадіаційне укриття

Источник материала
Поделиться сюжетом