На Херсонщині викрили групу наркоторговців, яка діяла у трьох областях
На Херсонщині викрили групу наркоторговців, яка діяла у трьох областях

На Херсонщині викрили групу наркоторговців, яка діяла у трьох областях

Поліція викрила діяльність групи наркоторговців, яка діяла на території Херсонської, Миколаївської та Одеської областей.

Про це повідомляє поліція Херсонської області, передає Укрінформ.

За даними правоохоронців, 41-річний організатор групи мав чотирьох спільників. У месенджерів він купував оптові партії небезпечної наркотичної речовини A-PVP («солі»), яку зловмисники фасували у підвалі багатоповерхівки для подальшого збуту.

Організатор контролював надходження грошей і розподіляв їх між учасниками. Інші члени угруповання відповідали за постачання, перевезення та збут наркотиків через «закладки», збір коштів.

За місяць зловмисники «заробляли» близько 300 тисяч гривень.

Правоохоронці одночасно провели 8 обшуків за місцями проживання фігурантів. Вилучено 30 мобільних телефонів, електронні ваги, три предмети, схожі на пістолети, набої різного калібру, корпус гранати Ф-1, запал до гранати типу УРГЗМ, 23 банківські картки, «zip»-пакети з наркотичною речовиною, згортки з «канабісом», пристрій для куріння наркотичних засобів, дев’ять медичних шприців із залишками наркотичної речовини, пігулки, пакувальний матеріал та автомобіль.

На Херсонщині викрили групу наркоторговців, яка діяла у трьох областях Фото: Нацполіція

Організатору та трьом його спільникам повідомлено про підозру. Суд обрав зловмисникам запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» ККУ. Фігурантам загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Як повідомляв Укрінформ, столичні правоохоронці затримали озброєного наркодилера під час продажу 10 кілограмів канабісу.

Теги по теме
полиция Наркотики
Источник материала
Поделиться сюжетом