На український ринок виходить новий Opel Zafira 2024: подробиці та ціни
На український ринок виходить новий Opel Zafira 2024: подробиці та ціни

На український ринок виходить новий Opel Zafira 2024: подробиці та ціни

Opel Zafira змінився зовні та став сучаснішим усередині. Мінівен пропонують у багатих комплектаціях із 2,0-літровим турбодизелем та 8-ступінчастим автоматом.

В Україні з’явиться новий Opel Zafira. Мінівен пройшов оновлення і невдовзі надійде у продаж. Про нього розповіли на офіційному сайті Opel в Україні.

Мінівен Opel Zafira 2024 пізнається за зміненою передньою частиною. Її дизайн виконали у фірмовій стилістиці Opel Vizor – із чорною вставкою на місці решітки радіатора.

Мінівен в Україні доступний з 2,0-літровим турбодизелем
Фото: Opel

У салоні Opel Zafira 2024 встановили цифрову панель приладів та збільшений 10-дюймовий тачскрін. Мультимедійну систему доповнили бездротовими Android Auto та Apple CarPlay.

У салоні встановили цифровий щиток приладів та збільшений тачскрін
Фото: Opel

Новий Opel Zafira в Україні запропонують лише в подовженій 5,33-метровій версії із 2,0-літровим 177-сильним турбодизелем та 8-ступінчастою автоматичною КПП.

Важливо Дебютував новий Opel Frontera 2024: подробиці та характеристики (фото)

Мінівен пропонують у двох багато оснащених варіантах. Opel Zafira Business (1769 200 гривень) отримав діодні фари, двозонний клімат-контроль, камеру, парктронік, датчики дощу та світла.

Opel Zafira пропонують у двох варіантах комплектації
Фото: Opel

Варіант Innovation (від 2 135 100 гривень) додає 17-дюймові литі диски, електропривід зсувних дверей, бездротову зарядку смартфонів, позашляхову систему Grip Control. Також у цій версії є комплекс систем безпеки – адаптивний круїз-контроль, автоматичне гальмування, утримання в смузі, контроль "сліпих" зон та втоми водія.

До речі, нещодавно в Україні з'явився недорогий електричний фургон Opel.

Також Фокус розповідав про новий Opel Frontera 2024, який став кросовером.

Теги по теме
авторынок
Источник материала
Поделиться сюжетом