Не вважаю себе зрадником, – Гонковський виправдався за відпочинок на Мальдівах під час війни
Не вважаю себе зрадником, – Гонковський виправдався за відпочинок на Мальдівах під час війни

Не вважаю себе зрадником, – Гонковський виправдався за відпочинок на Мальдівах під час війни

На початку червня інфлюєнсерка приїхала в рідний Тернопільдо батьків. Цим вчинком вона неабияк здивувала свою аудиторію.

Водночас Гонковський поділився, що не брехав щодо виїзду за кордон за допомогою системи "Шлях" для волонтерів. Там чоловік проводив зустрічі з підприємцями, організував освітні події та збори для Збройних Сил України.

Втім, останнього разу блогер перетнув кордон, щоб відвідати благодійний захід, але дата його проведення змінилася. Тому, Андрій вирішив поїхати на відпочинок до Тані і її подруги на Мальдівах.

Я міг залишитися сидіти у Варшаві або приєднатися до моєї родини, яка була на відпочинку на Мальдівах. Я вирішив поїхати до них,
– зазначив Гонковський.

Як запевнив чоловік, він спеціально не розповідав про відпочинок у соцмережах, оскільки вважав це недоречним. Коли блогер повернувся до Польщі, мережа вже вибухнула від новини про його відпочинок. Користувачі захейтили інфлюєнсера та почали йому погрожувати.

Згодом пара захотіла перечекати за кордоном, коли про неї стануть менше говорити. Однак, пройшло ще кілька тижнів і зірки вирішили переїхати.

Це історія не про "покинути Україну", а "залишитися на деякий час за кордоном". Я не вважаю себе зрадником. І не вважаю, що люди, які поки що не повертаються в Україну, є такими,
– зізнався Андрій.

Пренткович і Гонковський про переїзд за кордон: дивіться відео онлайн

Що відомо про переїзд Пренткович з Гонковським за кордон

  • Таня повідомила про переїзд в березні цього року. Річ у тім, що пара не може більше терпіти той хейт, який вилився на неї через відпочинок на Мальдівах під час війни. Невідомі навіть погрожували родині блогерів.
  • Пара вирішила не розголошувати своє місцеперебування через безпеку.
  • Згодом блогер Богдан Беспалов розповів, що Таню з коханимпомітили в Португалії. Однак, Гонковський заявив, що це нібито неправда.
Источник материала
Поделиться сюжетом