Неочевидні трюки, які допоможуть скинути зайві кілограми
Неочевидні трюки, які допоможуть скинути зайві кілограми

Неочевидні трюки, які допоможуть скинути зайві кілограми

А чи знаєте ви, що худнути можна не відмовляючи собі в улюблених солодощів? Деякі дієтологи та експерти зі схуднення схиляються до думки, що певні продукти, звички та ініціативи можуть допомогти контролювати кількість споживаних калорій та втрачати їх значно швидше, ніж під час на виснажливих дієтах. 

В Eat This, Not That! розповіли про маловідомі та несподівані трюки для схуднення від провідних дієтологів. Дотримання цих рекомендацій неодмінно допоможуть вам повернутись до найкращої форми. 

Oreo перед та після їжі 

Якщо ви відчуваєте сильний голод та хочете з’їсти щось шкідливе, з'їжте один Oreo перед їжею, а другий після. Таким чином ви запам’ятаєте, як з’їли улюблене печиво, що допоможе вам відчути ситість після їжі. Хоча робити це щодня не рекомендується, проте в помірних кількостях цей прийом може бути досить ефективним.

Додавайте куркуму

Куркума не є основним засобом для схуднення, але це корисна спеція, яка відома своїми протизапальним властивостям. Зазначимо, що зменшення запалення сприяє запобіганню ожирінню та зниженню ваги. Крім того, вона допомагає метаболізму ефективніше спалювати калорії.

Вечеряйте на годину пізніше

Відкладіть вечерю на годину пізніше ніж зазвичай, щоб почати худнути. Таким чином ви зможете зменшити кількість перекусів та уникнути бажання їсти шкідливу їжу пізно ввечері. 

Визначте свій справжній голод

Справжній голод є фізичним симптомом, що супроводжується бурчанням в животі, браком енергії та почуттям голоду. Проте, варто враховувати, що тяга до їжі часто викликана певними емоціями або сигналами навколишнього середовища. Таким чином, коли ви захочете перекусити, перевірте, чи дійсно ви відчуваєте голод.

Уникайте неправильного смузі

Хоча більшість людей вважає, що смузі є абсолютно корисним продуктом, що допомагає худнути, це не завжди так. Не правильно приготовлені смузі є джерелом рідких калорій, що можуть заважати отримувати потрібні результати під час занять у спортзалі.

Вибирайте правильні солодощі

Замість розвантажувальних днів, слід вибирати здорові солодощі, які можна приготувати з цільнозернових інгредієнтів. Зокрема, кекси, печиво та хліб з цільнозернового борошна містять менше калорій та жирів, що може задовольнити смакові вподобання та підтримати відчуття ситості.

Здорові аналоги улюблених страв

Шукаючи здоровіші альтернативи улюбленій їжі, важливо підтримувати баланс між поживністю та калоріями. Наприклад, замість звичайного морозива можна спробувати змішати у блендері банан, мигдальне молоко, арахісове масло та лід, а звичайний майонез не важко приготувати у домашніх умовах.

РанішеOBOZ.UA розповів, про корисні протизапальні закуски, які допоможуть худнути. 

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

 

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Источник материала
Поделиться сюжетом