Останній Mitsubishi Lancer зійшов із конвеєра
Останній Mitsubishi Lancer зійшов із конвеєра

Останній Mitsubishi Lancer зійшов із конвеєра

Mitsubishi Lancer офіційно було знято з виробництва у 2017 році, але компактний седан продовжував випускатися на Тайвані і навіть зазнав кількох фейсліфтінгів.

Тепер Mitsubishi Motors Taiwan повідомила про випуск останнього автомобіля, який називається Mitsubishi Grand Lancer. Mitsubishi Motors Taiwan вдалося продовжити життєвий цикл моделі ще на сім років. Незважаючи на свій вік, Grand Lancer досі непогано продавався там. Однак, за загальним визнанням, було важко виправдати продовження його виробництва, оскільки Тайвань був єдиною країною, де ця модель продавалася.

Перед зняттям з виробництва Grand Lancer у 2017 році зазнав серйозної реконструкції з невеликими покращеннями по кузову. Крім того, було оновлено інтер’єр, в ході чого було повністю змінено панель приладів, а також додано кілька удосконалених систем допомоги водієві.

Під капотом знаходиться 1,8-літровий двигун потужністю 138 к. с. і крутним моментом 175 Нм. Єдиним вибором трансмісії був варіант. Очікується, що Mitsubishi Lancer може повернутись як кросовер на електротязі протягом десятиліття на базі наступного покоління Nissan Leaf.

Источник материала
Поделиться сюжетом