Речник "Хортиці" розповів про ситуацію в районі Часового Яру
Речник "Хортиці" розповів про ситуацію в районі Часового Яру

Речник "Хортиці" розповів про ситуацію в районі Часового Яру

Речник "Хортиці" розповів про ситуацію в районі Часового Яру (карта)

На цій ділянці за минулий тиждень позиції захисників були під обстрілом 1286 разів.

Речник оперативно-стратегічного угрупування військ "Хортиця" Назар Волошин розповів, що російські окупанти концентрують свої сили на напрямку Часового Яру — біля Кліщіївки, Андріївки й Іванівського. У коментарі Liga.net він зауважив, що наразі також продовжуються бої в районі Калинівки. 

"Противник намагається захопити ці населені пункти для розширення географії свого просування в напрямку Краматорська та Словʼянська <...> Ворог активно проводить артилерійський вплив, авіаційні удари та застосовує дрони на околицях Часового Яру", — сказав Волошин, додаючи, що росіяни здійснюють також скиди з дронів-камікадзе, а з допомогою БпЛА "Ланцет" прикривають штурми своєї піхоти. 

Минулого тижня в районі Часового Яру було 1286 обстрілів позицій Сил оборони різним озброєнням Також на цьому напрямку впали 128 КАБів. 

Кілька днів тому Волошин повідомив, що ЗСУ витіснили окупантівз мікрорайону "Канал" у Часовому Яру, де кілька місяців точилися бої. Росіяни й далі намагаються прорвати оборону захисників на цій ділянці. 

Источник материала
Поделиться сюжетом