Російські окупанти накинулися на путініста Філіпа Кіркорова - причина
Російські окупанти накинулися на путініста Філіпа Кіркорова - причина

Російські окупанти накинулися на путініста Філіпа Кіркорова - причина

Російські окупанти висловили своє невдоволення путіністу Філіпу Кіркорову.

Російський співак-путініст Філіп Кіркоров постійно потрапляє в скандали, цього разу йому перепало від російських убивць-військових, які перебувають на незаконно окупованому українському Донбасі.

Нагадаємо, раніше любитель Путіна їздив до окупантів із концертами, щоб "відмитися" після "голої" вечірки Насті Івлєєвої.

Глава Федерального проєкту з безпеки та боротьби з корупцією в країні-терористці РФ Віталій Бородін опублікував у Telegram-каналі відео окупантів, у якому вони назвали образливими подарунки від Кіркорова.

"Багато бійців говорили, що їх примусово змушували ходити на концерти Кіркорова. А ляльки зі своїм зображенням, які він привозив на фронт, - це просто образа для бійців російської армії. Нам що, у Філю тепер грати?" - сказав один із російських убивць.

Дивіться відео, де окупанти висловилися про Кіркорова:

Кіркорова розкритикували окупанти / фото: скрін t.me/vnborodinpolitik

Хто такий Філіп Кіркоров?

Філіп Кіркоров - радянський і російський естрадний співак, Народний артист РФ (2008). У 2008 році також отримав звання Народного артиста в Україні, але у 2023 формально був його позбавлений через підтримку російської агресії. Учасник безлічі скандалів, зокрема й "голої" вечірки Анастасії Івлєєвої в грудні 2023 року, яка спричинила хвилю "скасування" популярних артистів у країні-окупанті.

Філіп Кіркоров - останні новини:

Раніше путініст Кіркоров зганьбився перед дочкою Ані Лорак на вечірці, присвяченій Дню народження дівчинки. Філіп був запрошений на свято, оскільки є хрещеним Софії.

Також Примадонн влаштував розбірки на зйомках нового кліпу. Причина невдоволення Кіркорова здивувала навіть його колегу, який буквально сторопів через дріб'язковість співака.

Вас може зацікавити:

Источник материала
Поделиться сюжетом