Скільки коштують в Україні найпопулярніші китайські автомобілі. Ціни та фото
Скільки коштують в Україні найпопулярніші китайські автомобілі. Ціни та фото

Скільки коштують в Україні найпопулярніші китайські автомобілі. Ціни та фото

Незважаючи на те, що китайські автомобілі на українському ринку почуваються не надто комфортно, а продажі останнім часом знижуються, у бюджетному сегменті вони досить популярні. Покупців залучають низькі ціни.

OBOZ.UA з'ясував, скільки коштують в Україні найпопулярніші китайські автомобілі. Як завжди у випадку з такими машинами, вони набагато доступніші за суперників від інших брендів.

Загалом у травні українці купили 697 нових китайських автомобілів та 234 машини з пробігом. Загальний попит знизився на 22% порівняно із квітнем 2024 року. У лідерах – Volkswagen ID.4, Honda M-NV, Nissan Ariya, BYD Song Plus та Chery Tiggo 4 Pro. Скільки вони коштують?

Volkswagen ID.4

Цей кросовер є лідером статистики електромобілів в Україні вже довгий час. Незважаючи на те, що офіційно у нас ця модель не продається. Ціна VW ID.4 - від 24 000 доларів.

Honda M-NV

Компактний кросовер із логотипом японського бренду. Як і VW, його привозять із Китаю неофіційно. Ціна Honda M-NV – від 20 000 доларів.

Nissan Ariya

Стильно виглядає, добре їде та пропонує гідне оснащення. Покупцям подобається. Ціна Nissan Ariya – близько 24 000 доларів.

BYD Song Plus

Специфічний кросовер, який має, мабуть, найбільш "китайський" дизайн. Багатьох це відлякує, але покупці заплющують очі на зовнішність через ціну BYD Song Plus близько 25 000 доларів.

Chery Tiggo 4 Pro

Немолодий бензиновий кросовер компанія Chery часто оновлює, щоби підтримувати актуальність. В Україні ціна Chery Tiggo 4 Pro залишається низькою – від 18 тисяч доларів.

Як бачимо, серед найпопулярніших моделей лише дві належать китайським брендам. Інші виробляють у КНР, тому коли вони потрапляють до України, фіксуються саме як китайські машини.

OBOZ.UA раніше розповідав про найнадійніші автомобілі, якими власники задоволені найбільше.

Источник материала
Поделиться сюжетом