Skoda офіційно показала новий недорогий кросовер. Фото
Skoda офіційно показала новий недорогий кросовер. Фото

Skoda офіційно показала новий недорогий кросовер. Фото

Новий недорогий кросовер Skoda Elroq 2025 модельного року показали на офіційних фото. Це довгоочікуваний автомобіль, який прийде на зміну моделі Karoq.

Наступника Skoda Karoq з електричною силовою установкою вперше показали на докладних фото до прем'єри. Інформацію про електричний кросовер Skoda розкрили на офіційному сайті компанії.

Дизайн ще не розкрили повністю – прототип показали у маскувальній плівці. Але зовнішність виконали у стилі сучасних концептів компанії, якими вона натякала на нову модель. Лінії прямі, плоскі поверхні. Разом вони створюють "чисту" та модну зовнішність, яка підходить машині наступного покоління.

Електричний кросовер довжиною близько 4,5 м отримає широкі функціональні можливості. Також нова Skoda Elroq 2025 запропонує дуже практичний місткий салон. Модель орієнтують на сучасних сімейних покупців.

Підготують декілька силових установок. Потужність Skoda Elroq у базовому виконанні складе 170 к.с., у топовому – близько 300 сил. Запас ходу Skoda Elroq з великою батареєю ємністю 82 кВтг має досягати 560 км.

У лінійці чеського автовиробника новинка перебуватиме нижче електричного кросовера Skoda Enyaq і виявиться доступнішою. Згадану модель найближчим часом чекає оновлення.

OBOZ.UA раніше розповідав про найкращі недорогі автомобілі сучасності.

Источник материала
Поделиться сюжетом