Старт сервісної акції «Вигідне ТО» від Renault
Старт сервісної акції «Вигідне ТО» від Renault

Старт сервісної акції «Вигідне ТО» від Renault

Компанія Renault підготоувала для власників автомобілів бренду цікаву сервісну акцію – «Вигідне ТО» .

Вона діе з 1 липня до 25 серпня 2024 року. В рамках акції клієнтам пропонується:

  • Спеціальні ціни на заміну оливи двигуна для автомобілів 3+ років:

– від 400 грн** на роботи по заміні оливи двигуна із фільтром;

– знижки до 15%* на оливи для двигуна;

– знижки до 25%* на фільтри оливи та ущільнююче кільце зливної пробки.

  • Для гарантійних та постгарантійних авто знижки до 25%* на запчастини для регулярного технічного обслуговування та 10%* знижки на роботи із їх встановлення.

Ознайомитися з деталями акції можна на сайті.

Знижки на запасні частини та матеріали надаються клієнтам за умови їх встановлення у дилера Renault. Умови акції діють як для фізичних, так і для юридичних осіб із автомобілями української реєстрації.

ЗАПИСАТИСЯ НА СЕРВІС

КАЛЬКУЛЯТОР ТО

Обслуговування на офіційному сервісі Renault – не тільки якісне, а ще й вигідне!

Лінійка запасних частин для власників постгарантійних автомобілів Value+

Value+ це лінійка запасних частин для власників автомобілів Renault і Dacia віком 3+ років, які відрізняються оптимальною якістю та нижчою ціною.

В період акції клієнтам офіційного сервісу Renault надаються знижки до 15% на запасні частини Value+ для регулярного ТО.

Додаткова інформація про асортимент запасних частин Value+ є на сайті. Детальну інформацію з приводу повного переліку акційних запчастин, акційних цін, замін та аналогів дізнавайтеся в обраного дилера.

My Renault

My Renault – персональна сторінка клієнта Renault. Зареєстровані власники автомобілів Renault і Dacia отримують додаткові бонуси в рамках сервісних пропозицій Renault та ексклюзивні пропозиції для їх автомобіля (ів), які недоступні власникам без персональної сторінки. Станом на липень 2024 року з My Renault вже близько 99 000 власників Renault.

* Під вигодою/знижкою/спеціальний мається на увазі знижки до 25% від рекомендованої роздрібної ціни на запчастини для технічного обслуговування автомобілів Renault /Dacia та знижка до 10% на роботи з їх заміни. Знижки на запчастини надаються за умови їх встановлення в офіційному дилерському центрі Renault у період дії акції. Розмір знижки є рекомендованим. Перевірити належність деталі до акційного асортименту, звичайну рекомендовану роздрібну вартість (до надання знижки) та акційну рекомендовану роздрібну вартість за артикульним номером запасної частини можна на сайті.

Зазначені розміри знижок та акційна роздрібна вартість запчастин та робіт є рекомендованими та можуть відрізнятись у різних дилерських центрах. Про встановлені дилерами знижки та остаточну акційну вартість робіт та запчастин дізнавайтесь безпосередньо в дилерських центрах офіційної дилерської мережі Renault.

** На період акції рекомендована акційна вартість робіт із заміни оливи двигуна становить:

  • для постгарантійних (3+ років) легкових автомобілів брендів Renault та Dacia – 400 грн з ПДВ;
  • для постгарантійних (3+ років) автомобілів моделей Master та Trafic бренду Renault – 450 грн з ПДВ.

Роботи по заміні оливи двигуна включають злив відпрацьованої оливи та заправку нової оливи із встановленням фільтра оливи та ущільнюючого кільця зливної пробки. У випадку необхідності до вказаної вартості може бути додана вартість послуги із зняття/встановлення захисту піддону картера двигуна, про що дилер зобов’язаний попередити учасника акції до початка виконання робіт.

Пропозиція діє з 01.07.2024 до 25.08.2024р. виключно в офіційній дилерській мережі Renault на підконтрольній українським органам державної влади території України (крім тимчасово окупованих територій).

Кількість акційних запчастин обмежена.

Знижки за програмою лояльності «Вік має значення» не додаються і не підсумовуються до знижок за іншими сервісними акціями, що проводяться в офіційній дилерській мережі Renault.

Источник материала
Поделиться сюжетом